Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλα τα ντεσού στα ματς της Α2!!! (πως τα πήγαν οι ρέφερις...)

Όλα τα μάτια έχουν στραφεί στο παιχνίδι Ψυχικό - Απόλλων και στη φάση...
του αντιαθλητικού φάουλ που σφυρίχθηκε. Την Τετάρτη η ΚΕΔ θα λάβει την τελική απόφαση για το αν ήταν ή όχι. Αναλυτικά:

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου Παναγιώτου-Κωνσταντινίδου-Καρπάνος (Δούκας) Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και έτσι το έργο των Πατρινών ήταν εύκολο. 

Π.Σαλπέας 17.00 Εθνικός-Καστοριά Βαρδάλος-Σταθόπουλος-Τσιμπούρης (Μπεσκάκη) Χωρίς πρόβλημα κι αυτό το ματς λόγω τη μεγάλης διαφοράς. Το χειρότερο παιχνίδι για τους διαιτητές, αφού οι γηπεδούχοι ήταν χάλια. 

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Απόλλων Πάτρας Σταματόπουλος-Παγώνης-Κατραχούρας (Άκελ)
Μια φάση, ίσως να κρίνει την παρουσία των διαιτητών στο ματς του Ψυχικού. Η αρχική απόφαση του Γιάννη Πάγωνη για φάουλ μετατράπηκε σε αντιαθλητικό, για την οποία οι Πατρινοί προχώρησαν σε ένσταση. Βεβαίως και οι διαιτητές έκαναν το σωστό, αν υποθέσουμε ότι ήταν αντιαθλητικό φάουλ. Ήταν όμως; Ιδού το ερώτημα... Κάποιοι αναρωτήθηκαν αν, πράγματι, ήταν ...φάουλ. Την Τετάρτη θα γνωρίζουμε αν οι ρέφερις πάνε για τιμωρία ή τη γλιτώσουν...

Δείτε τη συγκεκριμένη φάση.
Καρδίτσας 17.00 Καρδίτσα-Μαρούσι Παφίλης-Τζιοπάνος Ν.-Τζίμα (Τέγα)
Μια χαρά πήγε η διαιτητική τριάδα, με τον πρώτο ρεφ να δείχνει άκρως βελτιωμένος και έτοιμος για ακόμα ψηλότερα. 


Ήλιδας 17.00 Κόροιβος-Ερμής Αγιάς Λάρισας Μπίκας-Κωνσταντινόπουλος-Σκαλτσής (Θεοδοσόπουλος)
Το αξιοπρόσεκτο στοιχείο ήταν η παρουσία του Πατρινού, Απόστολου Κωνσταντινόπουλου, σε ματς του Κόροιβου. Ο δεύτερο ρεφ ανήκει πλέον, στο σύνδεσμο της Αθήνας και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ένα άλλο είναι ότι δεν υπήρχε κόσμος, παρά την κρισιμότητα, ενώ ο Λαγός ήταν ο... κλασσικός. Παράπονα, που έμειναν στις προειδοποιήσεις. Είδαμε και ένα πεντακάθαρο αντιαθλητικό εις βάρος του Ερμή. Όλα κύλησαν κατ' ευχήν, με τον τρίτο να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία.


Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Χαρίλαος Τρικούπης Δαρλαμήτσος-Καρακάσης-Τσακαλογιάννης (Σταύρου)
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Χαρίλαος και όπως φάνηκε, ήταν απόλυτα δίκαιη. Στην παράταση η ομάδα του Καλαμπάκου ήταν σαφώς ανώτερη. Οι Πατρινοί ήταν πολύ καλοί κι όλα κύλησαν ομαλά. Διαιτητές και κομισάριος βρέθηκαν στα αποδυτήρια και όπως ανέφερε αστυνομικός, ο πρόεδρος και ο υιός πήγαν προς τα αποδυτήρια του Μεσολογγίου για σαματά... Να σημειώσουμε ότι ο τιμωρημένος πρόεδρος δεν πέρασε μέσα στο γήπεδο.  

Κω 15.30 Ιπποκράτης-Ιωνικός Νίκαιας Δημόπουλος-Νάστος-Μακρόπουλος (Βιντζηλαίος)Ο Ιωνικός έχει πλέον, ξεφύγει και είναι με τα δύο πόδια στην Α1. Οι διαιτητές σφύριξαν αρκετά καλά, ενώ το ενδιαφέρον εστιάστηκε στον τρίτο ρεφ, Ανδρέα Μακρόπουλο. 

Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής-Καβάλα Πιτσίλκας-Ευφραιμίδης-Ντόγκας (Σιμητόπουλος)
Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα η διαιτητική τριάδα στην Θεσσαλονίκη, ενώ ο τρίτος ρεφ τα πήγε αρκετά καλά. 
Όλα τα ντεσού στα ματς της Α2!!! (πως τα πήγαν οι ρέφερις...) Reviewed by THE REFEREES on 5:04 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.