Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλα όσα θέλετε να μάθετε και δεν γνωρίζετε για το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης!!! (οδηγίες προς συνδέσμους και διαιτητές...)

Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν οι της ΟΔΚΕ, οι οποίοι προετοιμάζουν από νωρίς το ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο των Διαιτητών Εθνικών Κατηγοριών 2019 θα διεξαχθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Για να γνωρίζετε...
υπάρχουν δύο γκρουπ:

A Group : Διαιτητές  Α1 και Α2 κατηγορίας, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου έως και Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019
Β Group : Διαιτητές  Β  και Γ κατηγορίας, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου έως και Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

      Το κόστος για κάθε διαιτητή  ανάλογα με την κατηγορία του, είναι ως εξής:

Διεθνείς Διαιτητές :  230 ευρώ
Διαιτητές Α1 με 16 αγώνες και άνω στην κατηγορία : 210 ευρώ
Διαιτητές Α1 με 10 έως 15 αγώνες στην κατηγορία : 190 ευρώ
Διαιτητές Α1 με 01 έως 09 αγώνες στην κατηγορία : 160 ευρώ
Διαιτητές Α1 με 0 αγώνες στην κατηγορία : 130 ευρώ
Διαιτητές  Α2 : 120 ευρώ
Διαιτητές Β΄ Εθνικής : 80 ευρώ
Διαιτητές Γ΄ Εθνικής : 80 ευρώ
         
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

Η ΟΔΚΕ και φέτος ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγής του Ετήσιου Σεμιναρίου αρχές Μαρτίου ώστε να μπορέσουν όλοι οι Διαιτητές να έχουν καλύτερο επαγγελματικό και οικογενειακό προγραμματισμό.
Η ΟΔΚΕ όπως είναι αντιληπτό, πρέπει να προβεί σε τραπεζικές καταθέσεις για τις κρατήσεις ξενοδοχείων κλπ. Έτσι με την εμπειρία των προηγούμενων Σεμιναρίων που από την Μη Σωστή λειτουργία και επικοινωνία  όλων των εμπλεκομένων το κόστος για την Ομοσπονδία ήταν μεγάλο, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Για τυχόν αδυναμία παρακολούθησης του Σεμιναρίου η αλλαγή Group θα πρέπει ο εκάστοτε Διαιτητής μέσω του Συνδέσμου του να ενημερώσει την ΟΔΚΕ, έως την 31η  Μαΐου ώστε να εξετασθεί το αίτημα του από το Δ.Σ.

  Έως την 31η Μαΐου όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές θα πρέπει να έχουν καταβάλει το 50% του ποσού της Συμμετοχής τους για το Ετήσιο Σεμινάριο στον Σύνδεσμο τους στο σύνδεσμο τους ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΑ.

Ο Εκάστοτε Σύνδεσμος έως την 10η Ιουνίου οφείλει να έχει με την σειρά του καταθέσει τραπεζικά το ποσό στην ΟΔΚΕ και να αποστείλει αναλυτική κατάσταση με τους Διαιτητές που κατέβαλαν το ποσό καθώς και το αποδεικτικό κατάθεσης στο λογαριασμό της ΟΔΚΕ

Η μη καταβολή του αναλογούντος ποσού έως την 31η Μαΐου από Αξιολογημένο Διαιτητή συνεπάγεται απουσία από τις εργασίες του ετήσιου Σεμιναρίου και τίθεται ΑΜΕΣΑ εκτός Πινάκων.

Έως την 31η Ιουλίου ο κάθε Αξιολογημένος Διαιτητής πρέπει να έχει εξοφλήσει το ποσό της Συμμετοχής του στο Ετήσιο Σεμινάριο στον Σύνδεσμο του

Ο Εκάστοτε Σύνδεσμος έως την 10η Αυγούστου οφείλει να κάνει την εξοφλητική τραπεζική κατάθεση στην ΟΔΚΕ και να αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης στην ΟΔΚΕ

Σε περίπτωση που Διαιτητής για οποιοδήποτε λόγο τεθεί εκτός πινάκων έως την 31η Αυγούστου από την ΟΔΚΕ θα του επιστραφεί όλο το ποσό.

Μη Δικαιολογημένη Συμμετοχή Διαιτητού όπως προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό της ΟΔΚΕ, γίνει γνωστή μετά την 10η Αυγούστου θα έχει σαν αποτέλεσμα την ΜΗ επιστροφή της οικονομικής του Συμμετοχής.

     Την  συγκεκριμένη  Επιστολή οφείλουν οι Σύνδεσμοι να την κοινοποιήσουν στα Αξιολογημένα στις Εθνικές Κατηγορίες Μέλη τους.

Τα χρήματα πρέπει να κατατεθούν στον λογαριασμό της ΟΔΚΕ στην ALPHA BANK με την αιτιολογία κατάθεσης και να αναγράφεται το όνομα του Συνδέσμου.
Όλα όσα θέλετε να μάθετε και δεν γνωρίζετε για το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης!!! (οδηγίες προς συνδέσμους και διαιτητές...) Reviewed by THE REFEREES on 3:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.