Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Και το Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στην Κρήτη!!! (τυχαίο, δεν νομίζω...)

Η Κρήτη είναι μακράν το πιο μπασκετικό μέρος της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ένωσης, Μπάμπης Μαρκάκης, έχει καταφέρει να μετατρέψει το νησί σε έναν παράδεισο του μπάσκετ, όπου διεξάγονται μεγάλες δράσεις.

Σήμερα ξεκινάει το 25ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σχολικού Μπάσκετ, με την τελετή έναρξης να γίνεται στα «Δυο Αοράκια» στις 19:30 και οι αγώνες θα ξεκινήσουν από το πρωί στα Αοράκια, Λίντο, Μελίνα Μερκουρη (Αλικαρνασσός), Πανεπιστήμιο, Αρχάνες και κλειστό Χερσονήσου. 

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν 800 αθλητές (αγόρια και κορίτσια) από 31 χώρες. Συνδιοργανωτές στη παγκόσμια αυτή διοργάνωση θα είναι η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚ, το Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων το Δήμο Χερσονήσου και την ΕΠΦΑΝΗ.

Εκτός του Μαρκάκη, η "ψυχή" της διοργάνωσης είναι ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων, Γιώργος Τερζάκης, οι δήμαρχοι Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης, Αρχανών Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης, ο Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (ISF) Ρένος Πιτάλης, η πρόεδρος Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου Μαρία Καλουδιώτη και η εκπρόσωπος επιστημών φυσικής αγωγής Ροδούλα Σπετσωτάκη.

Παράλληλα, θα γίνει μεγάλο επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών, το οποίο θα διοργανώσει η ένωση μπάσκετ στο πλαίσιο του παγκοσμίου σχολικού πρωταθλήματος. Εκεί θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Μίσσας και ο αθλητικός ψυχολόγος, Νίκος Γεωργιάδης. Τα θέματα θα είναι «Δευτερεύων Αιφνιδιασμός», οι «βασικές αρχές της άμυνας mantoman» και οι ασκήσεις ψυχικού σθένους στη καθημερινή προπόνηση των αθλητών. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα «Δυο Αοράκια» και είναι ανοιχτό για προπονητές, γυμναστές, παράγοντες και αθλητές. 
Και το Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στην Κρήτη!!! (τυχαίο, δεν νομίζω...) Reviewed by THE REFEREES on 7:18 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.