Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γκρ. Ρασπούτιν: Η επόμενη μέρα των Κολοσσού, Ρεθύμνου και Κύμης στην Α2!!! (οι κινήσεις που θα γίνουν...)

Οδεύουμε ολοταχώς προς το τέλος του πρωταθλήματος, με τον Κολοσσό να είναι η πρώτη ομάδα που θα υποβιβαστεί και τον ακολουθούν μια εκ των Ρεθύμνου, Κύμης.
>> Εκτός κι αν ο Ολυμπιακός υποβιβαστεί και έτσι, τη γλιτώσουν. Το θέμα είναι τι θα γίνει αν οι ομάδες κατρακυλήσουν στην Α2. Θα παλέψουν για να επιστρέψουν ή θα καταποντιστούν;

>> Στον Κολοσσό τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό αν η οικογένεια Κουγιού παραμείνει στην ομάδα.

>> Ο Βασίλης Κουγιός, πατέρας του πρώην παίκτη Παντελή Κουγιού, λατρεύει τον Κολοσσό, έστω κι αν έχει αναφέρει τις τελευταίες εβδομάδες ότι σκέφτεται να αποχωρήσει. Το είπε πάνω στη συναισθηματική φόρτιση, στον εκνευρισμό ή είναι προϊόν ώριμης σκέψεως; Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί. 

>> Σε περίπτωση, πάντως, απομάκρυνσης, τότε η ομάδα αναμένεται να "κατρακυλήσει", εκτός κι αν ο Χατζηλαζάρου αυξήσει την επιδότηση κατά 100%. Κάτι όμως, που μοιάζει δύσκολο.

>> Στο Ρέθυμνο ο Κωστής Ζομπανάκης παρουσιάζεται κουρασμένος από την προσπάθεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και συνειδητοποιημένος ότι είναι το φαβορί για την κάθοδο. 

Σκέφτεται, σε περίπτωση που υποβιβαστεί το Ρέθυμνο, να παραδώσει την ομάδα εν λευκώ σε συνεργάτη του ώστε να την "τρέξει" κι αυτός να ασχοληθεί περισσότερο με τις εταιρίες του.

>> Το γήπεδο άλλωστε, είναι αυτοσκοπός και θα ρίξει εκεί το βάρος του. Η αποτοξίνωση του Ζόμπα θα του κάνει άλλωστε, καλό. 

Η οικογένεια Θεοδώρου, από την άλλη, σε περίπτωση που πέσει η ομάδα, μάλλον, δεν πρόκειται να την κρατήσει στην Α2. Κι αυτό διότι, έχει διαθέσει ένα σκασμό ευρώπουλα αλλά και προσωπικό χρόνο και ψυχολογική φθορά.

>> Η απομάκρυνση του ενός αδελφού από την ΚΑΕ αποτελεί πλήγμα και ηθικά αλλά και οικονομικά. Η Κύμη, πάντως, κρατάει στα χέρια της την παραμονή.
Γκρ. Ρασπούτιν: Η επόμενη μέρα των Κολοσσού, Ρεθύμνου και Κύμης στην Α2!!! (οι κινήσεις που θα γίνουν...) Reviewed by THE REFEREES on 7:10 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.