Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Προσπαθούν να κόψουν την προπονητική καριέρα στον Παναγιώτη Γιαννάκη!!! (η μία και μόνο περίπτωση που θα πάει για πρόεδρος της ΕΟΚ...)

Ενδιαφέρον επιδεικνύουν παράγοντες, προπονητές και πρώην αθλητές για την προεδρία της ΕΟΚ. Τι κι αν οι εκλογές της ομοσπονδίας είναι σε 1,5 χρόνο;
Ήδη, έχουν γραφτεί τα ονόματα των Νίκου Γκάλη και Βαγγέλη Λιόλιου και σήμερα καταγράφηκε και η επιθυμία του Παναγιώτη Γιαννάκη, προέδρου του ΣΕΠΚ.

Μέχρι του χρόνου τον Οκτώβριο θα παρελάσουν κι άλλα ονόματα, αφού όλοι οι καλοί χωρούν στην ΕΟΚ. Μόνο που υπάρχουν ορισμένα πραγματάκια που πρέπει να εξετάσουμε.

Κατά πρώτο ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι προπονητής. Αν θελήσει να πάει για πρόεδρος της ΕΟΚ σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσει το κοουτσάρισμα και να το ρίξει στην πολιτική. Για όσους ξέρουν καλά τον Γιαννάκη γνωρίζουν ότι δεν μπορεί ούτε:


  • Να παραιτηθεί από την προπονητική, αφού είναι ένα στοίχημα στο οποίο θα ηττηθεί. Και ως γνωστό, θα είναι μια σημαντική ήττα καθ' ότι θα επιβεβαιωθεί ο Βασιλακόπουλος που τον έδιωξε από την εθνική ομάδα...
  • Να γίνει πολιτικός, αφού αν το ήθελε θα γινόταν δήμαρχος στη Νίκαια ή ευρωβουλευτής του Σύριζα, θέσεις στις οποίες θα σάρωνε.  Η θέση του προέδρου της ΕΟΚ έχει άκρως πολιτικά, από τη στιγμή που συνομιλάς με 1.000 σωματεία και εκατοντάδες - χιλιάδες παράγοντες, προπονητές, φορείς κλπ.

    Γι' αυτό και μόνο μια περίπτωση υπάρχει για να γίνει πρόεδρος της ΕΟΚ ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Για να μην τρώτε κουτόχορτο σας τη γράφουμε τώρα και αναμένουμε:

    Μόνο αν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος του κάνει το ίδιο νεύμα που έκανε ο Ανδρέας στη Μιμή πριν από 31 χρόνια...  
Προσπαθούν να κόψουν την προπονητική καριέρα στον Παναγιώτη Γιαννάκη!!! (η μία και μόνο περίπτωση που θα πάει για πρόεδρος της ΕΟΚ...) Reviewed by THE REFEREES on 5:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.