Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γκρ. Ρασπούτιν: Ποιος επιχειρηματίας έρχεται στο μπάσκετ και ποιος ιδιοκτήτης αποχωρεί...

Πριν καλά - καλά ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και εμφανίζονται ανακατατάξεις σε διοικητικό επίπεδο. Κάποιος ιδιοκτήτης της Α1 αποχωρεί και κάποιος άλλος έρχεται...
>> Και επειδή, όπως γνωρίζετε, πάντα έχω καλό ρεπορτάζ σας λέω ότι ο Γιώργος Δρόσος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Χολαργό. 

>> Πρώτα απ' όλα και όπως λέγεται εις τα βόρεια τα προάστια, θέλει να φύγει για μόνιμη εγκατάσταση στις ΗΠΑ, όπου πλέον δραστηριοποιείται. Έχει φτιάξει εκεί τις επιχειρήσεις του και εκεί θέλει να έχει τη βάση του.

>> Από εκεί και πέρα απογοητεύτηκε από τη βοήθεια που του πρόσφεραν στον Χολαργό. Ένα μύριο φέρεται να έφθασε το μπάτζετ και ζήτημα είναι αν έχουν συνεισφέρει το 10%. 

>> Αφήστε που η σχέση με άμεσο συνεργάτη του φέρεται να μην είναι καλή. Ο ίδιος έχει βάλει κάπου 150 χιλιάρικα και μέχρι τέλους θα διπλασιαστεί το ποσό.

>> Αυτό που θέλει είναι να μεταφέρει την ΚΑΕ σε άλλη πόλη, εντός και εκτός Αττικής. Όποιος πιστός θέλει να προσέλθει. 

>> Πέριξ του Χολαργού εμφανίστηκε επιχειρηματίας, που θέλει να φέρει ξανά τον Παπάγου στην Α1. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Θόδωρο Μιχαλόπουλο, ο οποίος συναντήθηκε με τους Παπαγιώτες και τους αποκάλυψε τα μεγαλόπνοα σχέδια του.

>> Κι αν δεν με πιστεύετε εμένα ρωτήστε την πιάτσα, ώστε να μάθετε σε ποιους παίκτες έχει κάνει πρόταση συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

>> "Έχω υψηλές βλέψεις για τον Παπάγο, θέλω να τον κάνω στρατηγό και πάλι", είπε και το deal έκλεισε...   
Γκρ. Ρασπούτιν: Ποιος επιχειρηματίας έρχεται στο μπάσκετ και ποιος ιδιοκτήτης αποχωρεί... Reviewed by THE REFEREES on 7:53 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.