Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλη η αλήθεια για τη συμμετοχή ξένων ρέφερις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!!! (όλα έχουν ένα όριο...)

Από τότε που ξένοι διαιτητές συμμετείχαν στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν διαφωνήσει για πολλούς και διαφόρους λόγους.
Με αποκορύφωμα το κείμενο που ανάρτησαν πριν από λίγες ημέρες, όταν επισημάναμε ότι οι παράγοντες της ΕΟΚ πρέπει να το ξανασκεφθούν.

Πολύ περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή, όταν έχεις μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό να ζητάει την παρουσία τριών ξένων διαιτητών στα ματς με τον ΠΑΟ. Αποδείχθηκε, βέβαια, με τον αποκλεισμό του ΟΣΦΠ από την επόμενη φάση της Ευρωλίγκας ότι ήταν "προφάσεις εν αμαρτίαις", αφού τα προβλήματά του δεν είναι διαιτητικά αλλά ενδοοικογενειακά και βεβαίως οικονομικά. Εκεί την "πάτησε" και ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος έπεσε στο λάκκο των λεόντων και όπως ήταν φυσιολογικό, κατατροπώθηκε. 

Για ποιο λόγο διαφωνούμε κάθετα και οριζόντια; Διότι πολύ απλά δεν είναι δυνατό οι Έλληνες διαιτητές να "βγάζουν το φίδι από την τρύπα" στα πρωταθλήματα και να έρχονται οι ξένοι να απολαμβάνουν το κερασάκι στην τούρτα. Από τη στιγμή, όμως, που έχει μπει στο καλεντάρι της ΦΙΜΠΑ, τότε δεν είναι δυνατό να μην ακολουθηθεί η απόφαση.

Διεξάγεται για καθαρά εκπαιδευτικούς λόγους και είναι στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που διατηρούν η ΕΟΚ με την ΦΙΜΠΑ. Παράλληλα, γίνεται και σεμινάριο για τους ξένους διαιτητές. Άρα, είναι εύλογο ότι πρόκειται για μια εκδήλωση της ΦΙΜΠΑ.

Το διάστημα 1-5 Μαΐου, λοιπόν, 12 διεθνείς Ευρωπαίοι διαιτητές θα πραγματοποιήσουν στην Ελευθερούπολη Καβάλας την τελική τους προετοιμασία, ενόψει του Ευρωμπάσκετ Γυναικών, όπως αποφάσισε η ΦΙΜΠΑ.

Όλη η αλήθεια για τη συμμετοχή ξένων ρέφερις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!!! (όλα έχουν ένα όριο...) Reviewed by THE REFEREES on 8:04 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.