Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Μύλος" για το θέμα αντιαθλητικής συμπεριφοράς παίκτη από Έλληνα διαιτητή!!! (ποια είναι η τιμωρία του Αμερικανού...)

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... Αναστάτωση προκλήθηκε από την αντιαθλητική και ανάρμοστη συμπεριφορά του Αμερικανού παίκτη από τον Έλληνα διαιτητή...
Ηλία Κορομηλά στο ματς Κεραυνός - ΑΠΟΕΛ, που έγινε το περασμένο Σάββατο. Ο διεθνής ρεφερι έγραψε ορθά - ορθότατα στο φύλλο αγώνα τον παίκτης φιλοξενούμενης ομάδας, Τζάκσον, ενώ και έστειλε την έκθεσή του ως όφειλε την περασμένη Δευτέρα στα γραφεία της κυπριακής ομοσπονδίας.

Είναι γεγονός ότι η συμπεριφορά κάποιων παικτών αλλά και του πάγκου του ΑΠΟΕΛ ήταν απαράδεκτη, αντίθετα βέβαια με του Κεραυνού, με συνέπεια να χρεωθούν με τεχνική ποινή από τον διεθνή. Ο ισχυρός ανήρ του Κεραυνού, Πάρης Παπαέλληνας, διαμαρτυρήθηκε έντονα από την αργοπορία της απόφασης για τιμωρία του παίκτη, αφού την Τρίτη θα διεξάγονταν το τέταρτο παιχνίδι της σειράς, στο οποίο και κέρδισε. Ζητούσε, δε, την αναβολή του αγώνα μέχρι τη δικάσιμο. 

Η κυπριακή ομοσπονδία, τελικά συνεδρίασε την Τετάρτη και τιμώρησε τον παίκτη για αντιαθλητική συμπεριφορά με 1.000 ευρώ πρόστιμο.


"Μύλος" για το θέμα αντιαθλητικής συμπεριφοράς παίκτη από Έλληνα διαιτητή!!! (ποια είναι η τιμωρία του Αμερικανού...) Reviewed by THE REFEREES on 6:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.