Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συμπαράσταση στον ΠΑΟ και "μαχαιριά" στον ΟΣΦΠ από τον Μπάνκι!!! ("γιατί δεν ορίζονται οι Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου;)

Διαβασμένος στο έπακρο ήταν ο Λούκα Μπάνκι για την απουσία των Αναστόπουλου, Μάνου, Παναγιώτου από τα ματς του ΟΣΦΠ. Γι' αυτό και...
έριξε τη μαχαιριά στους ερυθρόλευκους, παίρνοντας κατ' ουσία την πλευρά του ΠΑΟ.

"Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν αποκλειστεί αυτοί οι διαιτητές", είπε ο Λούκα και συνέχισε: "Αυτό που έγινε δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό ώστε να μένουν εκτός κλήρωσης τις τελευταίες αγωνιστικές. Ξέρω ότι συμβαίνουν κι άλλα πράγματα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό. Υπάρχει κάτι για το οποίο έχουν καταδικαστεί; Αν δεν έχουν καταδικαστεί για κάτι, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπαίνουν σε κληρώσεις".

Μήπως νομίζετε ότι αγωνιά ο Μπάνκι για την παρουσία των τριών διαιτητών στους αγώνες του ΟΣΦΠ; Καρφάκι δεν του καίγεται. Να γίνει η ΑΕΚ το αντίπαλο δέος του Ολυμπιακού θέλει και να πάρει τη θέση του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα. Και για να γίνει αυτό πρέπει ένας από τους τρεις διαιτητές να σφυρίξει τον Ολυμπιακό, ώστε να μην κατέβει και να καταλήξει στην Α2 κατηγορία. 

Τότε θα πιέσει την Ευρωλίγκα για τη δεύτερη ελληνική θέση...   
Συμπαράσταση στον ΠΑΟ και "μαχαιριά" στον ΟΣΦΠ από τον Μπάνκι!!! ("γιατί δεν ορίζονται οι Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου;) Reviewed by THE REFEREES on 8:59 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.