Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα επίθεση Λιόλιου στον Γαλατσόπουλου!!! (βλέπει τα χάλια του ΠΑΟΚ και γελά...)

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν μπορεί να ηρεμήσει από τα όσα συνέβησαν στις πρόσφατες εκλογές του ΕΣΑΚΕ με την διπλή ήττα. Ναι μεν ο συνονόματός του, Γαλατσόπουλος, παραμένει πρόεδρος στη λίγκα και μάλιστα χωρίς αντίπαλο, όμως, είναι αποφασισμένος να του κάνει το βίο - αβίωτο.


Βγήκε λοιπόν, και μίλησε για έλλειψη οραμάτων, για απουσία πλάνου αλλά και πυξίδας. Βλέπει την ομάδα του Γαλατσό να εξαθλιώνεται μέρα με την ημέρα και χαμογελά. "Αυτόν τον τύπο ψηφίσατε;", ρωτάει πλέον και δείχνει προς την πλευρά του εξαθλιωμένου ΠΑΟΚ, που κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν για τη συμμετοχή του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ.

«Μιλάω μέσα από την καρδιά μου", είπε ο παιδίατρος ο οποίος διέγνωσε ...ανεπάρκεια στις κινήσεις του ΕΣΑΚΕ: "Με προβληματίζει να μην έχουμε κανένα όραμα και κανένα πλάνο. Αν είχαμε θα βρίσκαμε την άκρη. Δυστυχώς κάθε χρόνο προχωράμε χωρίς πυξίδα. Μπορεί να εκφράζω πολλές απόψεις, αλλά το πρόβλημα είναι να μην ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο".

Νέα επίθεση Λιόλιου στον Γαλατσόπουλου!!! (βλέπει τα χάλια του ΠΑΟΚ και γελά...) Reviewed by THE REFEREES on 9:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.