Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Η ασθένεια του Συμεωνίδη και η τριμελής επιτροπή διαιτησίας!!! (τι αναφέρουν τα πρακτικά προς τον πρόεδρο του ΑΣΕΑΔ...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν αποκαλύψει εξ αρχής ότι η ΕΟΚ και κατά επέκταση η ΚΕΔ, έχει το δίκιο με το μέρος της στην δικαστική υπόθεση με τον Ολυμπιακό!!!
Οι Πειραιώτες απουσιάζουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν από τις συνεδριάσεις της ΚΕΔ και έτσι, έχουν χάσει πολλά επεισόδια.

Ένα απ' αυτά είναι ότι η ΚΕΔ είναι τριμελής και όχι πενταμελής, αφού σ' αυτή συμμετέχουν οι Συμεωνίδης, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας. Τόσο ο Κώστας Μουζάκης όσο και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος έχουν παραιτηθεί, με συνέπεια να μην μετέχουν στις συνεδριάσεις. Άρα, οι θέσεις μειώθηκαν κατά δύο.

Και πάμε παρακάτω: Στη συνεδρίαση όπου αποφασίστηκε η παρουσία του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο ματς ΟΣΦΠ-Προμηθέας, παρευρέθηκαν και τα τρία μέλη της ΚΕΔ. Συνεδρίασαν και αποφάσισαν με ψήφους 2-1 (άρα είχαμε απαρτία) ότι ο Αθηναίος θα σφυρίζει σε ματς του ΟΣΦΠ. 

Αφού ολοκληρώθηκε η συζήτηση, ο Στέλιος Συμεωνίδης έφυγε από την αίθουσα του πρώτου ορόφου και ανέβηκε στο δεύτερο όροφο των γραφείων της ΕΟΚ. Ο γενικός συντονιστής υπέστη αδιαθεσία και αποχώρησε από την αίθουσα και όχι, όπως γράφτηκε:


  • Διαφώνησε με τους Κορομηλά, Ταβουλαρέα και αποχώρησε δυσαρεστημένος...
  • Παραιτήθηκε από την ΚΕΔ και αποχώρησε από τα γραφεία της ΕΟΚ...
    Όλα αυτά αναφέρονται στα πρακτικά, ενώ η ΕΟΚ απέστειλε και τον αθλητικό νόμο για να γνωρίζουν τα μέλη της ΚΕΔ τις λεπτομέρειες. 
Αποκλειστικό: Η ασθένεια του Συμεωνίδη και η τριμελής επιτροπή διαιτησίας!!! (τι αναφέρουν τα πρακτικά προς τον πρόεδρο του ΑΣΕΑΔ...) Reviewed by THE REFEREES on 2:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.