Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συναγερμός στην Πάτρα για το θέμα ανόδου τοπικού διαιτητή!!! (επικράτησε αναστάτωση...)

Μια σημαντική υπόθεση πολυσυζητήθηκε στην Πάτρα κατά τη διάρκεια των εξετάσεων στις οποίες συμμετείχαν οι τοπικοί διαιτητές. Μάθαμε ότι ο...
ρεφ δεν κατάφερε να γράψει επιτυχώς, ωστόσο, συμμετείχε στο αγωνιστικό τεστ.

Κάποιοι λένε ότι έγινε λάθος, διότι ήταν τελευταίος στη λίστα, όμως κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι συνέβη υπό την πίεση των Πουρσανίδη, Σιμητόπουλου, καθ' ότι ο ρεφ είναι μέλος της Θεσσαλονίκης. 

Κόβεται, που τα λέτε, ο Θεσσαλονικιός αλλά και ο Βολιώτης στις γραπτές εξετάσεις και ενημερώνονται τα μέλη των συνδέσμων τους, τα οποία αποδέχονται το πρόβλημα. "Ε, αφού δεν έγραψαν, καλώς κόπηκαν", φέρεται να είπαν, μόνο που στην Θεσσαλονίκη τα πράγματα άλλαξαν ύστερα από περίπου μισή ώρα. Και εκεί που οι δύο παράγοντες το πήραν ήρεμα, στη συνέχεια αντέδρασαν ζητώντας να μετέχει στα αγωνιστικά τεστ.

Τι είχε συμβεί; Προφανώς, κάποιοι τους "τσίτωσαν" κι αυτοί με τη σειρά τους το έκαναν στα μέλη της ΟΔΚΕ. Τα οποία και έπρεπε να διαχειριστούν ένα πελώριο θέμα από το πουθενά. Αφήστε, που κάποιοι πρόεδροι είχαν πάρει "ανάποδες".

Ο διαιτητής δεν πατούσε αρχικά τις γραμμές, κάτι που έκανε στη συνέχεια. Όμως, ήταν σίγουρο ότι είχε κοπεί, παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν. Εν τέλει, πήγε να μπει στο παιχνίδι κι όλα τελείωσαν εκεί. 
Συναγερμός στην Πάτρα για το θέμα ανόδου τοπικού διαιτητή!!! (επικράτησε αναστάτωση...) Reviewed by THE REFEREES on 9:54 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.