Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Οι ανακοινώσεις της ΟΔΚΕ στη γιορτή της Θεσσαλονίκης και η τιμωρία διαιτητή για συμπεριφορά

Γιορτές και πανηγύρια θα έχουμε τον Σεπτέμβριο στην Θεσσαλονίκη, όπου θα γίνει το επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΔΚΕ.
Η ομοσπονδία ετοιμάζει events για την περίσταση, έστω κι αν οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν αιφνίδια να κάνουν τη δική τους γιορτή δύο μήνες μετά για δικούς τους λόγους. 

Η διοίκηση της ΟΔΚΕ ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επιμορφωτικό σεμινάριο και όπως λέγεται, θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις.

Ο Κυριάκος Ταβουλαρέας δεν δέχθηκε να φιλοξενηθεί από την ΟΔΚΕ κατά το διήμερο προστάζ της Πάτρας. Πλήρωσε από την τσέπη του το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε και την επόμενη μέρα επέστρεψε στη βάση του. 

Με τρεις μήνες έχει τιμωρηθεί διαιτητής εθνικών κατηγοριών από νησί για ανάρμοστη συμπεριφορά. Ο λόγος είναι σοβαρός, απ' ότι μάθαμε.

Ο διαιτητής μιλούσε άσχημα σε αγώνα που έπαιζαν παιδάκια, κάτι που έκανε αρνητική αίσθηση στους παράγοντες και προπονητές. Οι οποίοι απέστειλαν καταγγελία στην τοπική ένωση. Πλάκα - πλάκα και λίγους μήνες τιμωρήθηκε...

Εκτός του Αδριανού Παυλόπουλου και ο Τάσος Κόλλιας (εκ δεξιών του Αδριανού όπως βλέπετε τη φωτο), κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές και όπως φαίνεται θα πάει καλά. Και οι δύο βρίσκονται δίπλα στον νυν δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο.  
Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Οι ανακοινώσεις της ΟΔΚΕ στη γιορτή της Θεσσαλονίκης και η τιμωρία διαιτητή για συμπεριφορά Reviewed by THE REFEREES on 10:24 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.