Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οριστικό: Τέλος ο Γιώργος Δρόσος από τον Χολαργό!!! (πόσα χρήματα "έσκασε" όλα αυτά τα χρόνια...)

Όσοι μας διαβάζουν όλα αυτά τα χρόνια γνωρίζουν τα πράγματα εκ των έσω. Με μπόλικη αξιοπιστία και περίσσιο θάρρος οι Γκρίζοι Λύκοι έσπειραν και τώρα θερίζουν ...αποκαλύψεις!
Μια απ' αυτές είναι και η αποχώρηση του Γιώργου Δρόσου από τον Χολαργό. Για να μην ξεχνιόμαστε, οι αποκαλύψεις έγιναν σε τακτά χρονικά διαστήματα και έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη για όσους μας διαβάζουν.

Ένα μήνα πριν γράφαμε υπό τον τίτλο Γκρ: Ρασπουτιν: Η απογοήτευση Δρόσου και η χαρά του Χριστοδουλόπουλου... ότι  "ο Δρόσος είναι απογοητευμένος με την βοήθεια που του έταξαν.... αλλά δεν είδε. Το άνοιγμα ξεπερνά τα 200 χιλιάρικα, με τα μισά να είναι στην εφορία. Κι αυτά είναι που τον νοιάζουν... Κι αυτά είναι που θα καλύψει.... Αν υπήρχε και κάποιος να τον κρατήσει τον Χολαργό... στον Χολαργό.... θα του είχε στρώσει και το χαλί ήδη.... Άλλα δεν βλέπουμε να γίνεται αυτό... Άρα;"

Θέλετε να πάμε πίσω δύο μήνες; Και πάλι ο Ρασπούτιν αποκάλυπτε: Ποιος επιχειρηματίας έρχεται στο μπάσκετ και ποιος ιδιοκτήτης αποχωρεί...  Γράφαμε τότε: "Και επειδή, όπως γνωρίζετε, πάντα έχω καλό ρεπορτάζ σας λέω ότι ο Γιώργος Δρόσος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Χολαργό".

Λοιπόν, για να μην ευλογούμε τα γένια μας, το κακό έγινε για τον Χολαργό. Ο Γιώργος Δρόσος ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι τελείωσε για τον σύλλογο και ενημέρωσε ότι έχει βάλει τα τελευταία χρόνια κοντά στα δύο μύρια!!! Όπως διευκρίνισε ότι ναι μεν χρωστάει 4-5 μηνιάτικα, όμως, θα τα καταβάλει εντός των προσεχών μηνών. 

Η συνεργασία με τον Φάνη Ταρνατώρο, μάλιστα, λύθηκε πριν από λίγες ημέρες και απομένει η καταβολή ενός σημαντικού ποσού.

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Θεωρείται δύσκολο να κρατηθεί ο Χολαργός στην Α1, αφού τα χρήματα είναι πολλά Το πιο πιθανό είναι η Καστοριά να πάρει τη θέση της 
Οριστικό: Τέλος ο Γιώργος Δρόσος από τον Χολαργό!!! (πόσα χρήματα "έσκασε" όλα αυτά τα χρόνια...) Reviewed by THE REFEREES on 1:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.