Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κρητική υπόθεση το υφυπουργείο Αθλητισμού!!! (το όνομα που κυκλοφορεί για ΓΓΑ...)

Φαίνεται ότι ο Αθλητισμός θα αποτελέσει κρητική υπόθεση κατά τη την πρώτη θητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά τον Λευτέρη Αυγενάκη ακούγεται το όνομα του...

Δημήτρη Φραγκάκη, ο οποίος είναι συνεργάτης του πρωθυπουργού για πολλά χρόνια και ήταν υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στα Χανιά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ηταν 4ος σε σταυρούς και η ΝΔ εξέλεξε τελικά τρεις βουλευτές στα Χανιά.

Αλλά και ο "δικός" μας, Άγγελος Παπανικολάου, γιατρός στο επάγγελμα και άνθρωπος της Καλαθοσφαίρισης, ωστόσο, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν πολλές.

Δυνατά φέρεται να έπαιζε και ο Λαρισαίος δικηγόρος, Νίκος Λαγαρίας, που ήταν συντονιστής του Τομέα Δικαιοσύνης της ΝΔ και στενός συνεργάτης του μέχρι πρότινος τομεάρχη Δικαιοσύνης και νυν υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου.


Επίσης, ακούστηκαν ο άνθρωπος του τζούντο, γυμναστής στο επάγγελμα, Ευάγγελος Σουφλέρης, όπως και ο οικονομολόγος Γεώργιος Γερόλυμπος, με μακρά διοικητική θητεία στον ελληνικό Αθλητισμό στα ερασιτεχνικά αθλήματα.  
Κρητική υπόθεση το υφυπουργείο Αθλητισμού!!! (το όνομα που κυκλοφορεί για ΓΓΑ...) Reviewed by THE REFEREES on 8:11 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.