Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Μέλι" για Αυγενάκη, "καρφιά" για Βασιλειάδη... (η αντίδραση του Βασιλακόπουλου μετά το ρανεβού!!!)

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, όπως θα γνωρίζετε, είναι ολίγον ωμός...
Αυτό που νοιώθει το λέει τάχιστα, δίχως περιστροφές και περικοκλάδες. Έτσι όταν βγήκε από τη συνάντηση με το νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ήταν ξεκάθαρος:

Μου έκανε ευχάριστη έκπληξη ότι τη συνάντηση την προκάλεσε ο ίδιος ο υπουργός. Είμαι τόσα χρόνια στο αθλητικό κίνημα, όπως ξέρετε δεν κολακεύω, αλλά οφείλω να είμαι έντιμος και να πω καθαρά ότι για πρώτη φορά μάς κάλεσε υφυπουργός να συζητήσουμε τόσο σύντομα με δική του πρωτοβουλία τα προβλήματα του χώρου. Κι αυτό δείχνει κάτι. Και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεργαστούμε για να προωθηθούν τα θέματα, γιατί μόνο μέσα από μια ανταλλαγή απόψεων, που μπορεί να ξεκινά και από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά στο τέλος όταν υπάρχει καλή διάθεση να βοηθηθεί το αντικείμενο το οποίο υπηρετούμε, εκεί συγκλίνουμε.

Συζητήσαμε γενικότερα θέματα κατεύθυνσης του αθλητισμού, που είναι μια κοινωνική μορφή έκφρασης και με αυτή την έννοια μπήκαν όλα τα ζητήματα.

"Μέλι" για Αυγενάκη, "καρφιά" για Βασιλειάδη... (η αντίδραση του Βασιλακόπουλου μετά το ρανεβού!!!) Reviewed by THE REFEREES on 9:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.