Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Προσπάθειες Αυγενάκη, Γαλατσό να επιστρέψει ο ΟΣΦΠ στην Α1!!!

Οι Γκρίζοι Λύκοι επέμεναν ότι υφυπουργείο και ΕΣΑΚΕ αναζητούν απεγνωσμένα λύση ώστε να παραμείνει ο Ολυμπιακός στην Α1. Υπό τον τίτλο Ο Γαλατσόπουλος συναντιέται με τον Αυγενάκη!!! (ΕΡΤ και Ολυμπιακός το κυρίως μενού...) έγραψαν πριν τρεις ημέρες για το θέμα, ενώ υπάρχουν κι άλλα ρεπορτάζ.

Οι Αυγενάκης και Βασιλακόπουλος συζήτησαν το θέμα του Ολυμπιακού, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού θα ζητήσει ραντεβού από τους Αγγελόπουλους, ώστε να βρουν από κοινού λύση. Κάτι δηλαδή, που δεν έκανε ο Βασιλειάδης. 

Ο Βασιλακόπουλος είπε για το θέμα: "Εγώ έχω καταθέσει την άποψή μου δημοσίως. Ήταν δυνατό να βρεθούμε και να συζητήσουμε όλα τα θέματα του αθλητισμού και να μη συζητήσουμε το θέμα του Ολυμπιακού; Δεν μιλάω για παράθυρο, αλλά για θέση. Πρέπει να βρεθεί η λύση. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στην Α1. Αυτή είναι η άποψή μου. Είπα ότι αν ξεκινάς από διαφορετικές αφετηρίες, στο τέλος, εφόσον υπάρχει η διάθεση και από τις δύο πλευρές, θα βρεθεί η λύση". 
Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Προσπάθειες Αυγενάκη, Γαλατσό να επιστρέψει ο ΟΣΦΠ στην Α1!!! Reviewed by THE REFEREES on 9:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.