Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι Αγγελόπουλοι, Λάτσης θέλουν γήπεδο στο Ελληνικό!!!! (αυτά είναι τα αγκάθια...)

Ο μεγάλος καημός των Αγγελόπουλων ήταν το κλειστό του Ελληνικού.
Όταν πρωτοακούστηκε ότι ο Λάτσης θα μπει στο παιχνίδι του Ελληνικού, η οικογένεια είχε μιλήσει για να ανακαινιστεί το κλειστό που φιλοξενούσε παλαιότερα την ΑΕΚ... Ο Πρωταθλητής το είχε αποκαλύψει, αλλά από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά η εκμετάλλευση του Ελληνικού δεν προχώρησε. 

Νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι θα χτιστεί στην περιοχή του Ελληνικού γήπεδο του ΟΣΦΠ και θα είναι χωρητικότητας 15.000 θέσεων, με αμέτρητες παροχές για την ομάδα και τον κόσμο της. Οι Αγγελόπουλοι και η Lamda Development του ομίλου Λάτση ετοιμάζουν το γήπεδο του Ολυμπιακού στο Ελληνικό, που θα είναι από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης.

Μόνο που τα δύο μεγάλα αγκάθια είναι το κράτος και ο Βαρδινογιάννης. Απλά θα σας πούμε ότι αν φύγει ο ΟΣΦΠ από το ΣΕΦ, τότε το γήπεδο δεν θα έχει τα απαραίτητα έσοδα για να λειτουργήσει. Εκτός κι αν ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός αλλά και ο Γιώργος Λεριώτης, που ηγείται της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, προχωρήσουν σε συμφωνία.

Οι Αγγελόπουλοι, Λάτσης θέλουν γήπεδο στο Ελληνικό!!!! (αυτά είναι τα αγκάθια...) Reviewed by THE REFEREES on 3:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.