Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα ανεβοκατεβάσματα των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες!!! (ούτε ...φιδάκι να παίζαμε...)

Αναταράξεις έχουμε στα πρωταθλήματα εξαιτίας των αλλαγών που προβλέπονται να γίνουν ανά κατηγορία. Έτσι ο...

Τρίτωνας, που είναι ο πρώτος επιλαχών, δεν ανεβαίνει... Ανεβαίνει το Αγρίνιο στη θέση του Κολοσσού και το Παγκράτι στη θέση του Λαυρίου...

Στη θέση του ΟΣΦΠ ανεβαίνει με wild card, μάλλον, η Αγία η Καρδίτσα αν βέβαια δεχθεί. Άρα ανεβαίνει και ο Φίλιππος Βέροιας στη θέση μιας εκ των δύο, γιατί η Καστοριά πάει πιο κάτω...

Χολαργός και Κύμη στα τοπικά.. Ανεβαίνει στο Νότο σίγουρα η Μεγαρίδα Β' εθνική και μια ή δύο στον βορά της Β εθνικής...

Για τον Κολοσσό και τη συνένωση με τον Χολαργό τα έχουμε αναφέρει πρώτοι. Πριν από περίπου 25 ημέρες και πριν πάρουν χαμπάρι τι συνέβη, οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν τίτλο: Νέες συζητήσεις για πώληση ΚΑΕ!!! (κανείς δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια...) Και γράφαμε για δύο παράγοντες που ασχολούνται με ξενοδοχεία. 

Επειδή μόνο δύο έχουν σχέση με ξενοδοχεία ήταν εύκολο να το καταλάβετε: Αναφερόμασταν για τους Χατζηλαζάρου (Κολοσσός), Καρατζάς (Χολαργός), οι οποίοι είναι συνεργάτες και αυτοί που ολοκλήρωσαν το deal.

Να τι ανέφερε ο Κολοσσός για τη συνένωση:

"Η συνένωση του Κολοσσού με τον Χολαργό, για τη δημιουργία ενός νέου μπασκετικού μοντέλου, είναι γεγονός.

Οι διοικήσεις των δυο ομάδων συμφώνησαν σε όλα και η Ρόδος θα παραμείνει μια κυψέλη του μπάσκετ, αλλά και ο αγαπημένος προορισμός των φίλων του αθλήματος.

Σε μια δύσκολη εποχή για το επαγγελματικό πρωτάθλημα, η σύμπραξη και η συνεργασία του Κολοσσού με τον Χολαργό, δίνει ελπίδα, όραμα και προοπτική για το μέλλον.

Με σύγχρονες ιδέες, με εγγυημένο προϋπολογισμό, με νέο γήπεδο και πολλή όρεξη για δουλειά, το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα πιστεύουμε ότι θα συμβάλει - στο μέτρο του δυνατού - στην αναβάθμιση του Πρωταθλήματος, αλλά και θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μπασκετικού υβριδίου, με έμφαση στο Ελληνικό στοιχείο, που αποζητά ο κόσμος.

Στην προσπάθεια για το νέο αυτό ξεκίνημα και το χτίσιμο μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει, πέρα από τη συνεισφορά των παραγόντων της διοίκησης, των προπονητών και των παικτών, ξεχωριστό ρόλο θα έχει και η τοπική κοινωνία.

Κάτι αληθινά μεγάλο γεννιέται στη Ρόδο και σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας. Για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές, τις οποίες μόνο το αγαπημένο μας άθλημα μπορεί να προσφέρει".
Τα ανεβοκατεβάσματα των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες!!! (ούτε ...φιδάκι να παίζαμε...) Reviewed by THE REFEREES on 3:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.