Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Video - ντοκουμέντο: Τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι διαιτητές!!! (τι λέει ένας από τους μύθους της διαιτησίας...)

Αναφερόμαστε σε έναν από τους θρύλους της διαιτητικής σκηνής...

Ο Πέτερ Σουντεκ, ο πρώην Σλοβάκος διαιτητής ΦΙΜΠΑ, με παρουσία στις Ολυμπιάδες του Σίδνεϊ και του Πεκίνου, σε τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αναρίθμητους υψηλού επιπέδου αγώνες, παρουσιάζει την συγκλονιστική του πορεία στο χώρο στην παρακάτω μοναδική συνέντευξη. 

Πια ως Υπεύθυνος στην τεχνική επιτροπή διαιτησίας της ομοσπονδίας του Κατάρ από το 2013, νιώθει πλήρης κι ενθουσιώδης αναζητώντας  τα νέα ταλέντα στο παγκόσμιο διαιτητικό στερέωμα.

Ο ρεφ λέει ότι η διαιτησία γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική, πιο επαγγελματική και άπαντες πρέπει να βρίσκονται σε άριστη φυσική και ψυχολογική κατάσταση και τα σφυρίγματα πρέπει να είναι τα περισσότερα σωστά. Ο διαιτητής είναι αυτός που καθορίζει πως θα παίζουν οι ομάδες. Βάζει κανόνες και αρχές αλλά και τα όρια. 

Εννοείται ότι η καλή θέση, η άριστη αντίληψη, το πνεύμα του αγώνα και ο ρυθμός είναι τα βασικά στοιχεία ενός καλού ρέφ. Παράλληλα, να γνωρίζει τους μπασκετικούς και προπονητικούς όρους. 

Δείτε τι είπε:


Video - ντοκουμέντο: Τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι διαιτητές!!! (τι λέει ένας από τους μύθους της διαιτησίας...) Reviewed by THE REFEREES on 9:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.