Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Η ΟΔΚΕ "τραβάει το αυτί" του ΣΕΔΚΑ για Γκόντα!!!

Οι Γκρίζοι Λύκοι, το blog των μεγάλων αποκαλύψεων, φωτίζει ακόμα μια διαιτητική πλευρά που μένει στην "σκιά" λόγω της κατάστασης που επικρατεί...

Υπό τον τίτλο Ειδησάρια από μεγάλο σύνδεσμο: Ο ανασχηματισμός της ΚΕΔ και η δήλωση ενεργείας πρώην ρεφ!!! αποκαλύπταμε τη δήλωση ενεργείας του πρώην διαιτητή, Σπύρου Γκόντα, στο σύνδεσμο της Αθήνας. Γράφαμε, δε, ότι θα συζητηθεί στο πρώτο δου σου του συνδέσμου, πιθανότατα, την επόμενη εβδομάδα.

Κάποιοι αδαείς περί των διαιτητικών θεμάτων έσπευσαν να το αμφισβητήσουν και εμείς σας αποκαλύπτουμε το έγγραφο της 19ης Αυγούστου από την πλευρά της ΟΔΚΕ, η διοίκηση της οποίας ζητάει από τον ΣΕΔΚΑ το αίτημα του πρώην ρεφ να μην γίνει δεκτό λόγω του εσωτερικού κανονισμού, όπως ψηφίστηκε ομόφωνα στην καταστατική συνέλευση στις 20-4-2018!!!

Προφανώς, την καταστατική συνέλευση του 2018 δεν την γνώριζαν!!! Ως εκ τούτου, η λάσπη και παραπληροφόρηση δεν χρειάζεται, διότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:

Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Η ΟΔΚΕ "τραβάει το αυτί" του ΣΕΔΚΑ για Γκόντα!!! Reviewed by THE REFEREES on 6:40 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.