Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Γκόντας αποκαλύπτει: Ο Ρήγας είπε "όχι" στη βοήθεια της εθνικής ομάδας!!! (ε, ρε γλέντια...)

Ο Σπύρος Γκόντας δεν "μασάει τα λόγια" του, έστω κι αν ορισμένες φορές παρεκτρέπεται, κάτι που οφείλεται στη δικαστική διαμάχη...
Όμως, ο πρώην διαιτητής προέβη σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί, έστω κι αν έχει περάσει στα ψιλά... Όπως μας ενημερώνει μέσω τιτιβίσματος, ο Κώστας Ρήγας, φίλος και άλλοτε συνεργάτης, αρνήθηκε να βοηθήσει την εθνική ομάδα!!! 

Πως; Μα, ο Κώστας Ρήγας Έλληνας δεν είναι; Ή κάνουμε κάποιο λάθος; Τούρκο δεν τον λες, έστω κι αν λαμβάνει κάθε μήνα τούρκικες λίρες... Κινέζο, πάλι, δεν τον λες, αν και σε πολλά πράγματα κάνει τον... Κινέζο.

Ο Σπύρος Γκόντας, λοιπόν, γνωρίζει άριστα - και όχι από την πλευρά της ΕΟΚ και του Βασιλακόπουλου φαντάζομαι - ότι τον πήραν τηλέφωνο (για βοήθεια) και ο Ρήγας είπε το μεγάλο "ΟΧΙ". Την επέτειο του "ΟΧΙ" είχαμε κατακαλόκαιρο, σύμφωνα με τον Γκόντα.

Ζητήθηκε η βοήθεια του Ρήγα, για να το κάνουμε πιο λιανά για την εθνική ομάδα και ο Κώστας Ρήγας αρνήθηκε... Αρνήθηκε να βοηθήσει την Ελλάδα.

Αυτό που δεν μας είπε ο Γκόντας είναι τι του ζήτησαν του Ρήγα... Ας βγει να μας πει ο ίδιος ο Κώστας...

Μετά τιμής

Χαρ. Καραμανλής

ΥΓ. Μετά το "Παναγιώτης" ήρθε και ο "Κώστας"... 



Ο Γκόντας αποκαλύπτει: Ο Ρήγας είπε "όχι" στη βοήθεια της εθνικής ομάδας!!! (ε, ρε γλέντια...) Reviewed by THE REFEREES on 7:06 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.