Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η διεθνοποίηση των Μαλαμά, Καρανικόλα!!! (η αυτο-ικανοποίηση του Μαχαιριανάκη...)

Διάβασα στο fb του προέδρου στο σύνδεσμο Κρήτης, Μιχάλη Μαχαιριανάκη, τη συνέντευξη που παραχώρησε και πραγματικά με "ταρακούνησε".
Για δύο λόγους.

Ο πρώτος ήταν ότι μιλούσε για "συναδελφικότητα", που αποτελεί το πρωτεύουν στοιχείο στη διαιτησία. "Είμαστε έθνος ανάδελφον", είχε πει το 1985, ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρήστος Σαρτζετάκης. Χωρίς αδέλφια, δηλαδή...

Και ξέχασε ο πρόεδρος της Κρήτης ότι έχει στραφεί δικαστικά εναντίον συναδέλφων του στην απαράδεκτη διαμάχη του Ηλία Καφφέ ο οποίος εξέπεσε του αξιώματός του. 

Ο δεύτερος λόγος είναι το γεγονός ότι έκανε συνέντευξη για να ευλογήσει τη δουλειά που γίνεται στην Κρήτη με δαύτον πρόεδρο, μετά τη διεθνοποίηση των Καρανικόλα και Μαλαμά. Όλοι γνωρίζουν, κ. Μαχαιριανάκη, ότι δεν διεθνοποιήθηκαν χάρη στη δουλειά του συνδέσμου αλλά της ένωσης. 

Οι "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" γνωρίζουν, έστω κι αν εσείς θέλετε  στρουθοκαμηλίζετε. Γνωρίζουν επ' ακριβώς τα πράγματα για εσάς. Κι όσο ανεβαίνετε περισσότερο στο δένδρο, με συνεντεύξεις και σχόλια αυτοπροβολής, τόσο θα φαίνεται ξεκάθαρα σε όλους το "τρύπιο" έργο σας. 

Αναμένουμε, λοιπόν, και νέα συνέντευξη για τη διεθνοποίηση της Κώτσιου...

Ο ρεφ
Η διεθνοποίηση των Μαλαμά, Καρανικόλα!!! (η αυτο-ικανοποίηση του Μαχαιριανάκη...) Reviewed by THE REFEREES on 11:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.