Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα τρία κουσούρια του Βασιλακόπουλου και η έντονη στοχοποίησή του!!!

Αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της ΦΙΜΠΑ είναι οι Γιώργος Βασιλακόπουλος και Θανάσης Σκουρτόπουλος...
Ούτως ή άλλως, είναι τα εύκολα θύματα.

Σε περίπτωση, όμως, κατάκτησης ενός μεταλλίου θα ήταν ο Γιάννης, ο Νικ, ο Κώστας, ο Βαγγέλης και πάει λέγοντας, ενώ ο πρόεδρος της ΕΟΚ θα καπηλεύονταν προς όφελός του την επιτυχία!!!

Αυτοματοποιημένα είναι τα πράγματα και τα έχουμε παρακολουθήσει πολλάκις... Τα έχουμε εμπεδώσει...

Κατά πρώτο, ...κορώνα - γράμματα ο Βασιλακόπουλος θα ήταν ο μεγάλος χαμένος. Κατά δεύτερο, ούτε ο Σκουρτόπουλος θα τη γλίτωνε, διότι η "καραμέλα" θα  μασιόταν καλύτερα: "Είχαμε τον Γιάννη και τον Θανάση, τον Κώστα και ο Νικ. Τι τον χρειαζόμασταν τον κόουτς;"

Μονά-ζυγά, λοιπόν, ο Βασιλακόπουλος θα ήταν από "κάτω", διότι συγκεντρώνει πολλά ...κουσούρια: Το πρώτο και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν ακούει τους δημοσιογράφους. Όσο κι αν τον πιέζουν να πάρει, ας πούμε, τον Γιαννάκη, αυτός δεν το κάνει.

Πιστεύει ότι οι προπονητές κάνουν τον "κύκλο" τους και πρέπει να δοκιμάζονται κι άλλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Λάθος - σωστό αυτό πιστεύει...

Το δεύτερο κουσούρι του είναι η γνώση και η εμπειρία που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, στοιχεία που του επιτρέπουν να προβλέπει. Συνήθως με επιτυχία.

Το τρίτο κουσούρι του είναι ότι δεν θέλει να αδικείται. Κάτι που συνέβη με τις ΗΠΑ και την Τσεχία. Αντιλαμβάνεται τι "παίζεται" στην ΦΙΜΠΑ και τη διαιτησία και προσπαθεί να επανορθώσει τα πράγματα. Τις περισσότερες φορές με θετικά αποτελέσματα. 

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, συμπερασματικά, είναι ο εύκολος στόχος, το κατάλληλο θύμα στην επιτυχία αλλά και στην αποτυχία. Επειδή, προφανώς, δεν τον αγγίζουν τα όσα γράφονται και λέγονται. Τα ίδια συνέβησαν και στην περίπτωση του ΟΣΦΠ, που όπως διαπιστώσατε εξέθεσαν χοντρά τους ερυθρόλευκους.

Τον Βασιλακόπουλο και την ΚΕΔ είχαν ως στόχο, αλλά στην παγίδα έπεσαν οι ίδιοι και πλέον, θ' αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία, με τους φιλάθλους να διαμαρτύρονται έντονα για τη συγκεκριμένη κίνηση. 

Χαρ. Καραμανλής
Τα τρία κουσούρια του Βασιλακόπουλου και η έντονη στοχοποίησή του!!! Reviewed by THE REFEREES on 9:34 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.