Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι ευθύνες του Ζαγκλή στον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας!!! (το έκανε όπως ο Ρήγας...)

Καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος είχαμε στο ματς της εθνικής ομάδας με την Τσεχία, γι' αυτό και η ΕΟΚ...
απέστειλε ανακοίνωση στην ΦΙΜΠΑ, σύμφωνα με την οποία «διαμαρτύρεται για τη συνολική διαιτησία του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ειδικά του αγώνα Τσεχία – Ελλάδα. Ζητάμε την άμεση αποπομπή εκείνων που είναι υπεύθυνοι για τους ορισμούς και τη διαιτησία. Ζητάμε επίσης λεπτομερή εξέταση του βίντεο του αγώνα παρουσία εκπροσώπου μας και την δημοσιοποίηση των συμπερασμάτων.

Τέτοια ύποπτη διαμόρφωση αποτελέσματος αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ. Ζητάμε την άμεση λήψη μέτρων και την προβλεπόμενη από τους κανονισμούς απόδοση δικαίου και την άμεση παρέμβασή σας».

Και είναι γνωστό σε τέτοιες περιπτώσεις ότι όταν προΐσταται Έλληνας, το πρόβλημα είναι μεγάλο. Σκεφτείτε τι γινόταν όταν υπεύθυνος διαιτησίας στην Ευρωλίγκας ήταν ο Κώστας Ρήγας, με τον οποίο ήταν δυσαρεστημένοι άπαντες οι Έλληνες διαιτητές διότι τους κακομεταχειριζόταν.

Έτσι, είναι: Όταν ο Έλληνας αναλάβει μια μεγάλη αιχμής ξεχνάει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Προσπαθεί να φανεί ακριβοδίκαιος, αδικώντας κατάφωρα την ίδια του την χώρα... Το ίδιο έκανε και ο Ζαγκλής...    
Οι ευθύνες του Ζαγκλή στον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας!!! (το έκανε όπως ο Ρήγας...) Reviewed by THE REFEREES on 9:07 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.