Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αναμενόμενο: Έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις Βουράκη, Καρότση!!! (μια ημέρα μετά τη διαρροή επιστολής...)

Πριν καλά - καλά στεγνώσει ...το μελάνι του printer από τη διαρροή εγγράφου ομάδας προς λαθρόβιο και υβριστικό (προς όλους τους φορείς του μπάσκετ και της διαιτησίας) blog...
και τα αντανακλαστικά της ΕΣΚΑΝΑ και προσωπικά του προέδρου, Βαγγέλη Λυμπεράτου, ήταν άμεσα και αποτελεσματικά. Οι Γκρίζοι Λύκοι έφεραν το θέμα στην επικαιρότητα υπό τον τίτλο Ποιοι εκθέτουν δημοσίως τον Βαγγέλη Λυμπεράτο... (μέγιστη γκέλα από την ΕΣΚΑΝΑ που συζητιέται και στην ΕΟΚ...)

Η αποτυχία της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ

Οι παραιτήσεις των Βουράκη, Καρότση έγιναν τάχιστα - και χωρίς κανέναν δισταγμό - αποδεκτές, καθώς το παραγοντικό δίδυμο ουσιαστικά απέτυχε στο έργο που του ανατέθηκε. 

Μονόδρομος η παραίτηση

Αντί να βελτιωθεί η εικόνα της διαιτησίας στην ένωση, αντί να ενισχυθεί το έργο των διαιτητών, ήρθε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, οι παραιτήσεις ήταν μονόδρομος για τα δύο πρώην, πλέον, μέλη της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των Βουράκη, Καρότση

Οι Βουράκης, Καρότσης αποφάσισαν μαζί να συντάξουν και ανακοίνωση, κατηγορώντας όλους τους άλλους... Ακόμα και την ίδια την ΕΣΚΑΝΑ, η οποία τους στήριξε!!!

Αναλυτικά έγραψαν στο Fb:

Το 2018, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, κ. Λυμπεράτος, μας πρότεινε την ηγεσία της ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ με άμεσο συνεργάτη τον κύριο Πηλοϊδη , μία πρόταση που έγινε άμεσα και ομόφωνα αποδεκτή από όλους μας.

Αφιερώσαμε εργατοώρες με αγάπη και πείσμα

Από τη πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, εργαστήκαμε σκληρά με σκοπό την αναγέννηση της ΕΣΚΑΝΑ και τη τοποθέτηση αυτής σε πρώτο πλάνο. Αφιερώσαμε πολλές ώρες με όλους τους διαιτητές, συνεργαστήκαμε στενά για την εκπαίδευσή τους, τρέξαμε μαζί τους για να προετοιμαστούν καταλλήλως για τις εξετάσεις προσταζ,αφιερώσαμε ώρες παρακολουθώντας βίντεο από τους αγώνες τους, επικοινωνούσαμε εβδομαδιαίως με σκοπό την ανταλλαγή ερωτήσεων για τους κανονισμούς και την ευαισθητοποίηση των διαιτητών προς αυτούς. Όλες αυτές οι ώρες αφιερώθηκαν με αγάπη και πείσμα για κάτι που αγαπάμε, το μπάσκετ και την διαιτησία.

Οι διαιτητές του ΣΥΔΚΝΑ ήταν παροπλισμένοι

Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της συνολικής προσπάθειας ήταν η διεκδίκηση και η παροχή του επίσημου «χαρτιού» της ομοσπονδίας που καθόριζε ότι στα γήπεδα της ΕΣΚΑΝΑ θα παίζουν μόνο διαιτητές του ΣΥΔΚΝΑ, κάτι που είχε να συμβεί πάρα πολλά χρόνια. Χάρη σε αυτό, οι διαιτητές του ΣΥΔΚΝΑ, που μέχρι τότε ήταν παροπλισμένοι , έπαιζαν σε παιχνίδια Α, Β, και Γ κατηγορίας.

Η δυσάρεστη έκπληξη 

Η μεγαλύτερη αμοιβή για αυτόν τον αγώνα ήταν το ομόφωνο «μπράβο» που εισπράξαμε στη λήξη της περσινής σεζόν τόσο από την Ένωση όσο και από τις ομάδες. Παρ όλα αυτά, με δυσάρεστη έκπληξη, μας ανακοινώθηκε η επιβολή ποινής από το Δ.Σ. του Συνδέσμου το καλοκαίρι του 2019. 

Ανεβάσαμε το επίπεδο 

Η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη, καθώς σε συνεργασία με τον κ. Πηλοϊδη κάναμε πολλές ενέργειες για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο τόσο των αγώνων όσο και της συνολικής εικόνας των τοπικών πρωταθλημάτων .

Οι "παράγοντες" που επηρεάζουν τις τύχες του μπάσκετ 

Θεωρούμε αδιανόητο το γεγονός ύπαρξης «παραγόντων» που μπορούν να επηρεάζουν τις τύχες του μπάσκετ και της διαιτησίας, και να γκρεμίζουν αγώνες που δόθηκαν με πολύ πείσμα και ιδρώτα. 

Ο μηχανισμός της ΕΣΚΑΝΑ είναι δυσκίνητος

Δεν είναι δυνατό, το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές και να αφήνει ορισμένους «διαιτητές» και " παράγοντες" να καταστρέφουν αυτό που τόσο χρόνια τα ίδια μέλη του Δ.Σ. έχτισαν με πολύ κόπο. Είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι ο μηχανισμός είναι τόσο δυσκίνητος.

Παλεύουμε μόνοι μας

Όλοι ξέρουμε ότι αν δεν υπάρχουν ενώσεις, δεν υπάρχει ομοσπονδία. Κύριοι, είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δεν έχουμε μάθει να τα παρατάμε και να κάνουμε πίσω.

Όμως, εδώ και οχτώ (8) μήνες, τρεις άνθρωποι παλεύουμε μόνοι μας εναντίων όλων, και συγκεκριμένα εναντίων της Διοίκησης του Συνδέσμου Πειραιά μιας διοίκησης ερασιτεχνών που θα έκαναν τα πάντα για έναν ορισμό : από το να παραδώσουν λίστα με ονόματα συναδέλφων σε ανώτερους τους χαρακτηρίζοντας τους ως " αντιφρονούντες " η' ασυμβίβαστους στις εντολές τους , μέχρι στο να αναπτύσσουν άλλες σχέσεις με ομάδες και παράγοντες για να τα έχουν καλά με όλους! 

Άνθρωποι αμφιλεγόμενης τιμιότητας ασκούν πολιτική

Εντυπωσιακό το που μπορεί να φτάσει κάποιος για να μπει το όνομα του στο μαγικό χαρτάκι ( εξ Αθηνών ) των ορισμών . Εντυπωσιακότερο ότι κάποιοι άνθρωποι αμφιλεγόμενης τιμιότητας έχουν το ελεύθερο να ασκούν πολιτική και να πιέζουν καταστάσεις .
Για να δικαιωθεί ο χρόνος μας, ο κόπος μας αλλά και για να είμαστε σωστοί με τη συνείδησή μας, δε θα σταματήσουμε τον αγώνα μας. Μην έχοντας κάποια άλλη επιλογή, θα κινηθούμε νομικά κατά αυτών που θεώρησαν ότι μπορούν να περιπαίζουν με τις προσπάθειες μας, και θα προτρέψουμε και τις ομάδες, να μιλήσουν και να εκφράσουν και αυτές τα δικά τους προβλήματα για μια συνολική, ολιστική και άμεση λύση.

Τα 4 υστερόγραφα των Βουράκη, Καρότση 


ΥΓ1) Προφανώς εμείς αυτό που αντιπροσωπεύουμε είναι μια διαιτησία αξιοπρεπής και περιφανή ! Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που θέλουν τα " μεγάλα κεφάλια " είναι διαιτησία εξυπηρετήσεων ...
ΥΓ 2) Σας ευχαριστούμε πολύ που μας θυμίσατε τους λόγους που σταματήσαμε την διαιτησία.
ΥΓ 3) Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλα τα παιδιά που εδώ και 1,5 χρόνο έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για να βγουν τα πρωταθλήματα και μας κάνανε περιφανους . Σίγουρα κάναμε λάθη ,όλοι κάνουμε. Έχουμε όμως πεντακάθαρη συνείδηση γιατί ήμασταν τίμιοι τόσο απέναντι στους διαιτητές όσο και στις ομάδες.
ΥΓ4) Αν εμείς καταφέραμε μέσα σε σχεδόν ενάμιση χρόνο να ταράξουμε τα νερά , φανταστείτε πόσο εύκολα μπορούμε όλοι να αλλάξουμε το σύστημα τους . Είναι κρίμα για κάποιους διαιτητές με ταλέντο που υπηρετούν την διαιτησία να μπαίνουν πίσω και να προχωράνε όσοι εξυπηρετούν με την διαιτησία τους !

Με τιμή
Ιωσήφ Βουράκης πρόεδρος ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ
Γιώργος Καροτσης αντ/ρος ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ--
Αναμενόμενο: Έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις Βουράκη, Καρότση!!! (μια ημέρα μετά τη διαρροή επιστολής...) Reviewed by THE REFEREES on 5:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.