Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιοι εκθέτουν δημοσίως τον Βαγγέλη Λυμπεράτο... (μέγιστη γκέλα από την ΕΣΚΑΝΑ που συζητιέται και στην ΕΟΚ...)

Μεγάλη είναι η γκέλα της ΕΣΚΑΝΑ και των υπαλλήλων αυτής, σε σημείο που θα συζητηθεί και στην ΕΟΚ!!!

Το λαθρόβιο blog 


Σε λαθρόβιο blog, αγνώστων λοιπών στοιχείων και κυρίως αγνώστων υπευθύνων, δόθηκε η επιστολή ενός συλλόγου της τοπικής ένωσης, του Πήγασου!!! Όπου φαίνεται ακόμα και ο αριθμός πρωτοκόλλου, αν και πρόκειται για εσωτερική αλληλογραφία!!!

Η κοινοποίηση της επιστολής του Πήγασου

Όπως μας ενημερώνει το λαθρόβιο blog, η επιστολή του κοινοποιήθηκε από την ΕΣΚΑΝΑ όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Οι συστηματικές επιθέσεις του blog

Η ΕΣΚΑΝΑ, δηλαδή, κοινοποίησε μια επιστολή ομάδας - μέλους, δίχως τη συγκατάθεση των παραγόντων της και κυρίως σε ένα blog που στρέφεται εμφανώς εναντίον παραγόντων επίσημων φορέων του μπάσκετ... Είναι ενορχηστρωμένη και συνεχής επίθεση εις βάρος ανθρώπων του μπάσκετ, που ηγούνται του μπάσκετ και της διαιτησίας και συγκεκριμένα εναντίον:


  • Του Γιώργου Βασιλακόπουλου!!!
  • Των μελών της ΚΕΔ!!!
  • Των μελών διοίκησης της ΟΔΚΕ!!!

Η στοχοποίηση διαιτητή  

Το υπαλληλικό προσωπικό, προφανώς, της ΕΣΚΑΝΑ διέρρευσε την επιστολή του Πήγασου στο λαθρόβιο blog, που επιτίθεται εις βάρος όλων των παραπάνω ενώ μέσα από τις σελίδες του επευφημούνται τόσο ο υπεύθυνος διαιτησίας, Αναστάσιος Πηλοϊδης όσο και τα μέλη της ΚΕΔ, Βουράκης, Καρότσης. Ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις της ΕΣΚΑΝΑ τόσο με τη διοίκηση του τοπικού συνδέσμου όσο και με ορισμένους ρέφερις.

Η τιμωρία του Τζίμη 

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με τη στοχοποίηση του Σταύρου Τζίμη, ενός διαιτητή που περνάει τα πάνδεινα και τιμωρείται για ασήμαντο λόγο και αφορμή. Για το λόγο αυτό και τα μέλη της ΚΕΔ αποφάσισαν να τον ορίζουν κανονικότατα στους αγώνες αλλά και να τον ανεβάσουν κατηγορία, διότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο διαιτητή.

Γράφει και παράγοντας διαιτησίας της ΕΣΚΑΝΑ!!!

Φαίνεται ότι η απόφαση της ΚΕΔ δεν άρεσε τόσο στους γνωστούς - άγνωστους συντάκτες (που ακόμα αναπολούν τις εποχές του μοναδικού έκπτωτου προέδρου στην ιστορία της ΟΔΚΕ) του blog,  στο οποίο όπως λέγεται γράφει εσχάτως και παράγοντας διαιτησίας της ΕΣΚΑΝΑ!!! Με στόχο να περνάει τις θέσεις και τις απόψεις της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ!!!

Η αντίδραση της ΕΟΚ και ο Βαγγέλης Λυμπεράτος

Το θέμα ταξίδεψε και στην ΕΟΚ, όπου συζητήθηκε έντονα. Δεν αποκλείεται για το λόγο αυτό να κληθούν στο Μαρούσι ιθύνοντες την ένωση, με στόχο να δώσουν εξηγήσεις για το έγγραφο από την εσωτερική αλληλογραφία που βγήκε φάτσα - κάρτα στο λαθρόβιο blog. 

Για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες θα κληθεί στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, Βαγγέλης Λυμπεράτος, ο οποίος δεν γνώριζε τι είχε συμβεί. Και ο οποίος ασχολείται νυχθημερόν προκειμένου να αναβαθμίσει την ένωση. Δυστυχώς, όμως, κάποιοι συνεργάτες του τον εκθέτουν και μάλιστα, ανεπανόρθωτα. 
Ποιοι εκθέτουν δημοσίως τον Βαγγέλη Λυμπεράτο... (μέγιστη γκέλα από την ΕΣΚΑΝΑ που συζητιέται και στην ΕΟΚ...) Reviewed by THE REFEREES on 10:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.