Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Γκόντα!!! (σε ποια γκέλα υπέπεσε...)

Δεν είναι και οι καλύτερες στιγμές αυτές που περνάει ο διαιτητής της Ευρωλίγκα, Σπύρος Γκόντας... Κι αυτό διότι...
στο ματς του Ερυθρού Αστέρα με τη Βαλένθια στο Βελιγράδι ακύρωσε ένα τρίποντο, που σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή ήταν έγκυρο!!!

Περίπου 4 λεπτά πριν από τη λήξη και ενώ το σκορ ήταν 67-70, ο Γκιγέμ Βίβες σούταρε για τρεις. Η μπάλα βρήκε στη στεφάνη, πήρε περίεργη τροχιά ακουμπώντας το πάνω μέρος του ταμπλό και μπήκε στο καλάθι. Τόσο ο Σπύρος Γκόντας όσο και οι Πέτρι Μάντιλα και Γιακούμπ Ζαμοΐσκι έκριναν πως το τρίποντο δεν έπρεπε να μετρήσει.


Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και ενστάσεις για τη νομιμότητα του καλαθιού, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, η φάση τέθηκε στη διάθεση της Ευρωλίγκα, η οποία ανέφερε ξεκάθαρα ότι οι διαιτητές ακύρωσαν λανθασμένα τους πόντους, μια και ήταν έγκυρο το καλάθι.

Σύμφωνα με το άρθρο 23.1.2 του Κανονισμού Αγώνων της ΦΙΜΠΑ, σύμφωνα με την οποία "η μπάλα είναι εκτός πεδιάς, όταν αγγίζει... α) έναν παίκτη ή άλλο πρόσωπο που είναι εκτός γραμμών, β) το παρκέ ή οποιοδήποτε αντικείμενο πάνω ή έξω από τα όρια γ) τα βοηθήματα του ταμπλό, το πίσω μέρος του ταμπλό ή οποιοδήποτε αντικείμενο πάνω από τον αγωνιστικό χώρο".

Η μπάλα λοιπόν, παρέμεινε εντός ορίων, άρα το καλάθι μετράει...

Δείτε και το βίντεο...

Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Γκόντα!!! (σε ποια γκέλα υπέπεσε...) Reviewed by THE REFEREES on 11:46 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.