Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γι’ αυτά έφυγε ο Ζούρος από το Περιστέρι!!! (ένα κι ένα κάνουν δύο και όχι, τέσσερα…)

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Και στο Περιστέρι το αντιλήφθηκαν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο.
Όσο και αν φαινομενικά και βάσει πορείας της ομάδας όλα πήγαιναν καλά με τον Ηλία Ζούρο στο τιμόνι, η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.

Ο Γκρ. Ρασπούτιν το «έπιασε στον αέρα» το θέμα και αμέσως σας το μετέφερε. Τέλος ο Ζούρος… Κι αυτό έγινε. Πως όμως, το μάθαμε και σας το μεταφεραμε; Απλά πραγματάκια…

Οι εποχές… Ιωαννίδη έχουν περάσει

Δεν είναι μόνο τα όποια προβλήματα υπήρξαν στην αγωνιστική εικόνα του Περιστερίου τον τελευταίο μήνα, με αποκορύφωμα την τραγική εμφάνιση και ήττα από τον ουραγό της βαθμολογίας, Άρη.

Το πρόβλημα ήταν πολύ μεγαλύτερο και πολύ βαθύτερο. Οι εποχές… Ιωαννίδη έχουν περάσει και κανείς είτε αθλητής, είτε συνεργάτης δεν δέχεται πια τέτοιες συμπεριφορές και καψόνια από προπονητή. Πολλώ δε μάλλον όταν κάνει τη δουλειά του σωστά και η ομάδα νικάει!

Αρρωστημένη κατάσταση  

Το ποτήρι γέμιζε ώσπου στο τέλος ξεχείλισε… Από την στιγμή που άνθρωποι μέσα στην ομάδα του Ζούρου δεν δυσανασχετούσαν απλώς αλλά είχαν πάθει ...τσιτωθεί με τη συμπεριφορά του. Αυτό «αρρώσταινε» έναν σύλλογο που εκπέμπει εδώ και χρόνια υγεία.

Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του Περιστερίου είχε αποφασίσει αν στηρίξει τον προπονητή και μάλιστα εμπράκτως, με συνεχείς μεταγραφικές κινήσεις, αντιλήφθηκε ότι όσο και αν τα αποτελέσματα ήταν θετικά, το κλίμα ήταν όχι απλά αρνητικό αλλά αρρωστημένο. Κι αυτό δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτό από κανέναν.

Ο ...παρκαρισμένος Ζώης Καράμπελας

Όταν δε ξεκίνησαν οι… διαρροές πριν καν τελειώσουν οι πρώτες συναντήσεις ανάμεσα στον Ζούρο και τους διοικούντες, οι τελευταίοι αντιλήφθηκαν ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που το πλάνο ανάδειξης νέων Ελλήνων παικτών, όπως ο… παρκαρισμένος Ζώης Καράμπελας, όχι απλά δεν τηρούνταν όπως είχε συμφωνηθεί αλλά καταστρεφόταν μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο!

Κάπου εκεί η υπομονή, θα γινόταν ανοχή και ενδεχομένως αδυναμία, με αποτέλεσμα να μπει σε κίνδυνο το μέλλον της ομάδας. Στο Περιστέρι ήξεραν καλά ότι ο τρόπος που φέρθηκαν και το γεγονός ότι έκρυψαν τα προβλήματα που προκάλεσε η συμπεριφορά Ζούρου, θα τους έφερνε σε δύσκολη θέση, σε περίπτωση διαζυγίου, όμως έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν τα δύσκολα με τόλμη και ειλικρίνεια. Και αυτό έκαναν...

Η καταβολή σημαντικού ποσού στον Ζούρο

Προτίμησαν να δώσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό στον Ζούρο για να επιστρέψουν στην κανονικότητα και το πλάνο που είχαν χαράξει εδώ και τέσσερα χρόνια, ώστε το Περιστέρι να μην έχει μόνο παρόν αλλά και μέλλον.

Ένα πλάνο που είχε γίνει… αεροπλάνο στο βωμό μιας νίκης, ενός αποτελέσματος είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη ώστε να… αξιοποιηθεί από το Ζούρο για την επόμενη δουλειά του.

Γιατί έμεινε στην άκρη ο Καράμπελας

Κι αυτό ήταν κάτι που από την αρχή οι άνθρωποι του Περιστερίου, είχαν ξεκαθαρίσει στον Ζούρο ότι για εκείνους είναι σε δεύτερη μοίρα. Προς θεού κανείς δεν είπε ότι οι διοικούντες δεν θέλουν να νικάει η ομάδα για να παίζουν σώνει και καλά τα ελληνόπουλα…
Όμως από αυτό το σημείο μέχρι ο καλύτερος νέος παίκτης πέρυσι να μην υπολογίζεται καν από τον προπονητή του, η απόσταση είναι χαοτική.

Οι ...ασυνηθείς πρακτικές

Όταν δε ο Ζούρος μετά τις συζητήσεις με την ομάδα έλεγε ότι έχει ηχογραφήσει τους παίκτες του σε τηλεφωνικές συνομιλίες, και ότι δεν έχουν πρόβλημα μαζί του, επιβεβαίωσαν το ορθό της απόφασης τους. Εκτός και αν τέτοιες πρακτικές είναι… συνήθεις μεταξύ προπονητή και παικτών. Δεν είναι.

Στο τιμόνι ο Νίκος Παπανικολόπουλος

Όπως δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, οι ίδιοι δημοσιογράφοι που… εξυμνούσαν τον Ζούρο και έκραζαν την ομάδα για το διαζύγιο, να γράφουν ότι ο Ζούρος έφυγε για να γυρίσει ο Πεδουλάκης! Τελικά δεν συνέβη αν και οι πληροφορίες αυτές είχαν διαρρεύσει. Πολύ περισσότερο μετά την ανακοίνωση του Περιστερίου ότι ο Νίκος Παπανικολόπουλος θα είναι στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2021…

Εκτός και αν οι… κολλητοί του Ηλία έγραφαν ότι έφυγε ο Ζούρος για να έρθει ο Πεδουλάκης μετά από ενάμιση χρόνο! Αστειότητες… Και απόδειξη για όσα έγιναν και οδήγησαν στο διαζύγιο… Αυτά και τέλος.


  • Ο Καλοθελητής 
Γι’ αυτά έφυγε ο Ζούρος από το Περιστέρι!!! (ένα κι ένα κάνουν δύο και όχι, τέσσερα…) Reviewed by THE REFEREES on 11:07 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.