Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιοι δημιούργησαν τη λίστα - κ@λόχαρτο... (το έργο του ΣΥΔΚΝΑ είναι αναφισβήτητο...)

Φτιάξε και εσύ μια ...διαιτητική λίστα!!! Μπορείς... Όπως αυτή που ...μοιράστηκε ώστε να κάνει ντόρο, αλλά κανείς δεν την πήρε στα σοβαρά...
Πολύ περισσότερο η διοίκηση του συνδέσμου διαιτητών Νότιας Αττικής και προσωπικά η πρόεδρος, Γεωργία Νικολοπούλου, η οποία έδωσε τη δική της απάντηση μέσω facebook στους διαιτητές.

Η απάντηση 

"Λίστες λοιπόν δεν υπάρχουν κι αν κάποιοι τις δημιούργησαν για δικούς τους λόγους αυτό δεν αφορά τον ΣΥΔΚΝΑ", ανέφερε και φωτογράφησε ξεκάθαρα τον εμπνευστή της λίστας, που δεν είχε όμως αρκετή φαντασία... 

Αναλυτικά έγραψε:



Καλημέρα σε όλους,

Αρκετοί μου έχετε στείλει τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για τον σύνδεσμο μας και με ρωτάτε τι συμβαίνει. Υποθέτω ότι αρκετοί ακόμα θα θέλατε να μάθετε... Η πραγματικότητα είναι η εξής:

Ο ΣΥΔΚΝΑ τα τελευταία 3 χρόνια συνεχώς μεγαλώνει και καταλαμβάνει σταθερά ολοένα και περισσότερο χώρο εντός των τάξεων της διαιτησίας.
Αυτό δεν είναι ούτε εύκολο ούτε αρεστό σε όλους. Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα τα τελευταία δύο χρόνια που προσπαθούν να μειώσουν τον σύνδεσμο μας και τους διαιτητές  του θεωρώ ότι αυτοί είναι λίγοι αλλά προσπαθούν απλά να κάνουν θόρυβο.

Λίστες λοιπόν δεν υπάρχουν. Και αν κάποιοι τις δημιούργησαν για δικούς τους λόγους αυτό δεν αφορά τον ΣΥΔΚΝΑ.

Συνεχίζουμε την δουλειά για την ανάπτυξη της διαιτησίας και της καλαθοσφαίρισης όπως κάναμε μέχρι σήμερα σε συνεργασία πάντα με ΟΔΚΕ, ΕΟΚ και ΕΣΚΑΝΑ.

 Συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε στην εκπαίδευση των διαιτητών. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα νέα παιδιά. Συνεχίζουμε να πράττουμε το σωστό και το δίκαιο για τους διαιτητές του ΣΥΔΚΝΑ. Συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά....

Μην δίνετε σημασία στα λόγια κάποιων,έχουν αποδειχθεί λόγια του αέρα. Όποιος αγαπάει τον ΣΥΔΚΝΑ ήταν, είναι και θα είναι εδώ. Δουλεύουν δεκάδες άνθρωποι σταθερά εδώ και καιρό. Και το σίγουρο είναι πως ο σύνδεσμος δεν θα επιτρέψει σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα να τον επηρεάσουν.

Καλές γιορτές και καλές διαιτησίες σε όλους σας,όπως κάναμε μέχρι τώρα.

Ποιοι δημιούργησαν τη λίστα - κ@λόχαρτο... (το έργο του ΣΥΔΚΝΑ είναι αναφισβήτητο...) Reviewed by THE REFEREES on 10:04 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.