Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλες οι απαντήσεις των Γκρίζων Λύκων στον Σπύρο Γκόντα!!! (να μην πέσει τίποτα κάτω...)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγωνία διάβασα μια ακόμα επιστολή σας αναφορικά με το δημοσίευμα του Κυρίου Γκρι, όπου αναφέρεται το όνομά σας. Κατ' αρχάς...
να σας ευχαριστήσω θερμά που ασχολείστε τόσο ενεργά τόσο με τους Γκρίζους Λύκους όσο και με μένα προσωπικά. Η δυναμική και η διείσδυση που έχει αναπτύξει το blog στο χώρο της διαιτησίας και του μπάσκετ είναι πασιφανέστατη.


Οι απαντήσεις

Θα ήθελα για ακόμα μια φορά να σας απαντήσω φράση - φράση. 

Μου λέτε ότι "γράφετε ότι απείλησα με εξώδικο μέλος ή μέλη του Δ.Σ του ΣΕΔΚΑ με αντάλλαγμα την ανάρτηση κάποιας ανακοίνωσης στήριξης... Αυτό είναι ένα ακόμα ψέμα".


Δεν απειλήθηκε κανένα μέλος

Γράφτηκε στον Κύριο Γκρι: "Παρ' ότι έπαιρνε τηλέφωνα και μιλούσε περί εξωδίκων και μηνύσεων. Γνωστά είναι αυτά... Αλλά ξεπερασμένα..." Δεν αναφέρθηκε πουθενά ότι απειλήσατε με εξώδικο μέλος ή μέλη του ΣΕΔΚΑ με οποιοδήποτε αντάλλαγμα. 


Τι έγραψε ο Κύριος Γκρι

Για να σας φύγει η απορία γράφτηκε από τον Κύριο Γκρι ότι πήρατε τα μέλη και τα ενημερώσατε ότι στείλατε εξώδικο στον διαχειριστή του blog και ότι θα καταθέσετε και μήνυση. Γι' αυτό και γράφει: "Γνωστά είναι όλα αυτά... Αλλά ξεπερασμένα..."   

Αφορά τον διαχειριστή του blog 

Δηλαδή, ότι θα μου καταθέσετε εκ νέου μήνυση είναι γνωστό αλλά ο μηχανισμός της λογοκρισίας και της φίμωσης είναι ξεπερασμένος. Άρα δεν αφορά μέλος ή μέλη αλλά τον ίδιο διαχειριστή των Γκρίζων Λύκων. Αν δεν το είπατε στα μέλη του συμβουλίου, τότε μπορείτε να το διαψεύσετε και θα το γράψουμε αμέσως, ζητώντας και συγνώμη όπως μας ζητάτε...       

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεων μας

Γράφετε: "Αν υπάρχει Μέλος του Δ.Σ του ΣΕΔΚΑ που υποστηρίζει κάτι τέτοιο και πεσατε θύμα παραπληροφόρησης, σας καλώ να μου το υποδείξετε". 

Επαναλαμβάνουμε: Κανένα μέλος δεν υποστήριξε κάτι τέτοιο, αλλά ούτε το υποστηρίξαμε και εμείς. Όμως, ακόμα κι αν είχαμε πέσει θύμα παραπληροφόρησης, ούτε ρουφιάνοι θα γινόμαστε, ούτε καταδότες. Θα αναλαμβάναμε απλά την ευθύνη των πράξεων μας.


Μας επιβεβαιώνετε απόλυτα  κ. Γκόντα

Γράφετε: "Αν δεν το κάνετε και εντός της επόμενης ώρας δεν ζητήσετε συγγνώμη και δεν κατεβασετε την συγκεκριμένη ανάρτηση, σας δηλώνω οτι και για αυτό θα ακολουθηθεί η γνωστή σε εσάς διαδικασία". Λέγοντας ότι "θα ακολουθηθεί η γνωστή σε εσάς διαδικασία" μας επιβεβαιώνετε και σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά. Ο Κύριος Γκρι έγραψε "Γνωστά είναι όλα αυτά..." Αυτό ακριβώς εννοούσαμε. Ότι η διαδικασία είναι γνωστή! 


Δεν υπήρξε ψέμα

Γράφετε: "Ή αυτός που σας το μετέφερε είναι ΨΕΥΤΗΣ ή Εσείς... Αποφασίστε και ενημερώστε με". 

Συμπερασματικά, ούτε "αυτός" είναι ψεύτης, αλλά ούτε και εμείς. Διότι απλά δεν ξέραμε και δεν γράψαμε όλα αυτά που λέτε. Ούτε καν να υπονοήσαμε. 


Για να ευθυμήσουμε 

Και επειδή έχετε έντονο χιούμορ, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τα social media όπου είσαστε ενεργός και μας αφιερώνετε και τουιταρίσματα, να διαπιστώσω ότι έχετε μεγάλη φαντασία, που κάποιες φορές αποτυπώνεται και εντός γηπέδων (π.χ. Κηφισιά - ΟΣΦΠ, ΚΑΟΔ - Άρης, Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια). Σίγουρα όμως, τη διαπιστώνω εκτός...

Σίγουρα, η φαντασία θα σας χρησιμεύσει ιδιαίτερα σε ένα - δύο χρόνια, οπότε και θα κληθείτε να "κρεμάσετε τη σφυρίχτρα" σας. Όλα αυτά τα χρόνια η μυθοπλασία ήταν η μεγάλη απούσα από τη μικρή οθόνη, αλλά φέτος τα πράγματα φαίνεται επιτέλους να αλλάζουν με τις Άγριες Μέλισσες και τον Έρωτα Μετά...

Μετά τιμής 

Μπάμπης Καραμανλής

ΥΓ. Σήμερα το πρωί είδα την επιστολή σας, κ. Γκόντα, και αμέσως την ανάρτησα. Λίγο ώρες αργότερα σας απάντησα. 
Όλες οι απαντήσεις των Γκρίζων Λύκων στον Σπύρο Γκόντα!!! (να μην πέσει τίποτα κάτω...) Reviewed by THE REFEREES on 5:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.