Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Γκρ. Ρασπούτιν αποκαλύπτει: Τα έντονα παράπονα από παράγοντες συλλόγων σε διαιτητές!!!

Παράπονα έχει ομάδα από τον πρώτο διαιτητή, ο οποίος τυγχάνει...
και διεθνής.

>> Αναφερόμαστε στην ένσταση που κατέθεσε στο ματς με την Ανάληψη η Ανόρθωσις για αντικανονική παρέμβαση του Θανάση Κασαπίδη, που είναι βοηθός προπονητή στον Ιωνικό Νικαίας.

>> Ο κόουτς κάθισε στον πάγκο ως στατιστικολόγος, κάτι που δεν άρεσε με συνέπεια να κατατεθεί ένσταση. 

>> Οι διαιτητές απάντησαν στο φύλλο αγώνα ότι είχαν ενημερωθεί, γι' αυτό και δηλώθηκε πριν την έναρξη του ματς ως στατιστικολόγος. Όπως λέγεται, αν απορριφθεί η ένσταση από την ΕΣΚΑΘ, οι παράγοντες θα φθάσουν μέχρι το ΑΣΕΑΔ.

>> Το θέμα είναι ότι διαμαρτύρεται για τον Δημήτρη Ζαχαρή και μάλιστα, ενημερώθηκε η ΚΕΔ. Οι διαμαρτυρίες εστιάζονται για σφυρίγματα στο πρώτο ημίχρονο.

>> Έντονα είναι τα παράπονα του ΠΑΟΚ για τους διαιτητές Ταρενίδης Κ., Χατζημπαλίδης,
Χρυσάφη. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στον αγώνα καλαθοσφαίρισης γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Νίκη Λευκάδας "πραγματοποιήθηκε ένα διαιτητικό «ανοσιούργημα», αφού η τριπλέτα των διαιτητών ήταν αυτή η οποία με τις ακατανόητες αποφάσεις της, έκρινε το τελικό αποτέλεσμα".

>> Ζητούν την αυτο-εξαίρεση των αδερφών Ταρενίδη αλλά και των Χατζημπαλίδη, Χρυσάφη από όλους τους αγώνες εντός ή εκτός έδρας του ΠΑΟΚ μελλοντικά. Υπερβολές...

>> Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών της Κ.Α.Ε. Χολαργός στον Μιχάλη Μελή, τον Μανώλη Μαρκόπουλο και τον Σάββα Ματσαμά που θα έχουν από 30%.

>> Ο μεν πρώτος είναι ο τ. πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, ο δεύτερος πρόεδρος στους ξενοδόχους και ο τρίτος ασχολείται με ξενοδοχεία. Το άλλο 10% ανήκει στον ερασιτέχνη Χολαργό.
Ο Γκρ. Ρασπούτιν αποκαλύπτει: Τα έντονα παράπονα από παράγοντες συλλόγων σε διαιτητές!!! Reviewed by THE REFEREES on 8:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.