Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απολαυστικός ο Κύριος Γκρι: Οι αψιμαχίες στο αγωνιστικό τεστ, η δυσαρέσκεια του Αμύντα και η πρόταση Καρακατσούνη!!!

Ειδήσεις που δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού σας μεταφέρει ο Κύριος Γκρι...

Δωράκια


🎁🎁🎁 Θα ξεκινήσουμε από τα του σεμιναρίου και τα όσα έγιναν σήμερα στο ΟΑΚΑ. Πάμε λοιπόν γιατί έχουμε πολλά δωράκια για εσάς...

Οι απουσίες

🩳🩳🩳 Εκτός του Τάκη Αναστόπουλου και του Ηλία Κορομηλά, δεν ήρθε στο σεμινάριο και ο Τόμι Σχινάς. Απουσίαζαν τρεις και όχι δύο διεθνείς διαιτητές.


Εξετάσεις

😈😈😈 Αυτόπτες μάρτυρες μου μετέφεραν ότι είχαμε δύο έντονες συζητήσεις κατά τη διάρκεια των εξετάσεων...

Χάσμα

💑💑💑 Η πρώτη έγινε εις βάρος παράγοντα διαιτησίας, ο οποίος προσπάθησε να γεφυρώσει το χάσμα.


Ηγέτης 

🤼‍♂️🤼‍♂️🤼‍♂️ Η δεύτερη από παράγοντα διαιτησίας προς εν ενεργεία διαιτητή για τα ...μάτια ενός άλλου παράγοντα διαιτησίας, ο οποίος το "παίζει" ηγέτης σε φορέα!!!

Παρανομίες

😨😨😨 Υπήρξε η έκφραση περί παρανομίας και λανθασμένων ενεργειών... Το θέμα δεν πήρε διαστάσεις...


Αρίστευσαν 

👩👩👩 Τέσσερις διαιτητίνες κατάφεραν να περάσουν το 86αρι, κάτι που δεν γίνονταν παλαιότερα. Η Γιακειμη, η Κωνσταντινίδου, η Μαριγλή και η Φραγκούλη ανέβασαν τον πήχη. 

Εισβολή γυναικών 

👱‍♀️👱‍♀️👱‍♀️ Όχι πως και οι άλλες διαιτητίνες δεν τα πήγαν απίθανα. Οι γυναίκες εισβάλλουν για τα καλά στη διαιτησία... 

Έγκυος

🎈🎈🎈 Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η Μαρία Μπακετέα. Η διαιτητής από την Καλαμάτα είχε ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, παρ' ότι δεν θα έτρεχε μια και ήταν πέντε μηνών έγκυος... 


Το έβγαλε

🥉🥉🥉 Σήμερα, τρεις μήνες μετά τη γέννηση, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και κατάφερε να βγάλει το αγωνιστικό τεστ... 

Εκλογές

🎭🎭🎭 Στο σύνδεσμο Μαγνησίας έπρεπε να είχαν γίνει οι εκλογές. Αλλά ακόμα εκκρεμεί το θέμα... 


Πρόεδρος

❤❤❤ Όχι βέβαια ότι θα αλλάξει το διοικητικό σχήμα, αλλά λόγος να γίνεται. Αρχικά είχε πέσει στο τραπέζι το όνομα του Χάρη Καρακατσούνη, ο οποίος θα έχει το χρόνο από το καλοκαίρι και μετά ν' ασχοληθεί με τον σύνδεσμο... 

Κρεμάει σφυρίχτρα

💢💢💢 By the way, μια που ανέφερα τον διεθνή διαιτητή, ο οποίος θα "κρεμάσει τη σφυρίχτρα" του με τη λήξη του πρωταθλήματος, να σας δώσω και την είδηση. 

Η πρόταση του Χάρη 

💥💥💥 Με πρόταση του Χάρη η πίτα θα γίνει στο Σέσκλο στις 24 του μήνα. Τι εστί Σέσκλο; 


Το Σέσκλο

⁉⁉⁉ Το Σέσκλο είναι ένας από τους αρχαιότατους νεολιθικούς οικισμούς της Θεσσαλίας, που κατοικήθηκε για πρώτη φορά στην αρχή της 7ης χιλιετίας (6800 π.Χ) και ερημώθηκε λίγο πριν το τέλος της 5ης χιλιετίας π.Χ (4.400 π.Χ). 

Μακριά από Βόλο

❌❌❌ Ο νεολιθικός οικισμός του Σέσκλου βρίσκεται νοτιοανατολικά από το σύγχρονο ομώνυμο χωριό και απέχει 14 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου. Ο οικισμός αναπτύχθηκε στο λοφώδες περιβάλλον κοντά στον Παγασητικό κόλπο και τη λίμνη Κάρλα. 

Βαθιά ρέματα 

⭕⭕⭕ Σημαντικό ρόλο στην επιλογή της θέσης από τους πρώτους κατοίκους της διαδραμάτισε η γεωμορφολογία της ευρύτερης περιοχής, με τα βαθιά ρέματα και τους χαμηλούς λόφους με τη μεγάλη αποστραγγιστική ικανότητα. 

Δυσαρέσκεια

🚳🚳🚳 Και μια που έμεινα στο Βόλο να σας αναφέρω ότι οι παράγοντες του Αμύντα δεν έφθανε που έχασαν από τον Απόλλωνα Πατρών, πλήρωσαν και δύο οδοιπορικά σε τρεις Βολιώτες. 

Μουρμούρες 

🚍🚍🚍 Η τριάδα βρέθηκε με δύο αυτοκίνητα, μια και ο Δόλγυρας έφερε το δικό του και οι του Αμύντα μουρμούρισαν...


Κορωπί

🚧🚧🚧 Πάμε και σε μια ακόμα σημαντική είδηση: Οι Αθηναίοι διαιτητές θα ξανασφυρίξουν στο Κορωπί!!!! 

Τέλος η τιμωρία

🌝🌝🌝 Η τιμωρία, προφανώς, έληξε και έτσι, δεν θα πληρώνουν διαιτητές από την Εύβοια... 

Παρακάλια

🌊🌊🌊 Θέλετε να μάθετε πως έληξε; Με πολλά παρακάλια, συγνώμες αλλά και πολλές προσκλήσεις στο χώρο που έκαναν την περασμένη Παρασκευή οι διαιτητές και οι κριτές. 

Τριάντα προσκλήσεις

😀😀😀 Κάποιοι μιλούν ακόμα και για 30 προσκλήσεις, αλλά δεν ξέρω επ' ακριβώς τον αριθμό. Αν είναι μια πεντακοσάρα ευρώ δεν είναι και άσχημα. 


Γεραπετρίτης

🙄🙄🙄 Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, υπουργός Επικρατείας, αναφέρθηκε για τη διαιτησία του ποδοσφαίρου λέγοντας: "Να υπάρχει μία ακέραιη και αμερόληπτη διαιτησία, η οποία όμως θα είναι ανεξάρτητη και εν τέλει να υπάρχουν οι θεσμοί εκείνοι που δεν θα εξαρτώνται από τα πρόσωπα".

Ήξεις - αφίξεις

😑😑😑 Πως θα συμβεί όμως, αυτό δεν μας το λέει. Ήξεις - αφίξεις... 

Το μέλλον της ΕΟΚ

😎😎😎 Που μου θυμίζουν τον Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος κατέβηκε στο Ηράκλειο Κρήτης για να κάνει συζητήσεις με παράγοντες ομάδων και αθλητές, όπως ενημερώθηκα, για το μέλλον της ΕΟΚ... 


Καυστικές δηλώσεις

🥶🥶🥶 Ο Ντέμιαν Λίλαρντ την "έπεσε" στους διαιτητές μετά την ήττα των Μπλέιζερς από τους Τζαζ, επειδή δεν του κατακύρωσαν το καλάθι, ενώ έκανε και καυστικές δηλώσεις και tweets. 

Εκνευρισμός

😝😝😝 Λέγεται ότι το ΝΒΑ δεν πρόκειται να τιμωρήσει τον παίκτη, γιατί κατάλαβε τον εκνευρισμό του για την αδικία που υπέστη η ομάδα του. 

Δουλειά

🤠🤠🤠 Θέλετε και τον ανεπανάληπτο τίτλο ιστοσελίδας; Έγραψε το Ebasket: "Έπιασε δουλειά ο Παναγιώτης Φασούλας για την ΕΟΚ"!!! 

Πληρωμές

😈😈😈 Και πολλοί αναρωτήθηκαν: "Τώρα έπιασε δουλειά στην ΕΟΚ; Εδώ και έξι - επτά χρόνια δεν πληρώνεται από την ομοσπονδία;" 


Τελικός

👻👻👻 Αύριο θα σας έχω λαχταριστές ειδήσεις για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Υπομονή μέχρι τότε...
Απολαυστικός ο Κύριος Γκρι: Οι αψιμαχίες στο αγωνιστικό τεστ, η δυσαρέσκεια του Αμύντα και η πρόταση Καρακατσούνη!!! Reviewed by THE REFEREES on 9:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.