Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

4 tips για την εξέλιξη στη διαιτησία... Πως θα κάνεις καλύτερη τη ζωή σου μέσα στα παρκέ!!!

Ένα από τα πιο βασικά σημεία που πρέπει να έχει ένας διαιτητής μέσα στο παρκέ, με στόχο να πιάσει την κορυφή είναι δίχως αμφισβήτηση...

η αυτοπεποίθηση. 

Να νοιώθει ασφαλής και να μπορεί να περάσει "αναίμακτα" σε παίκτες και προπονητές τα σφυρίγματά του. Θα διαπιστώσετε κατά το παρελθόν ότι υπήρχαν ρέφερις, που ενώ έκαναν λάθος σφυρίγματα, εν τούτοις, είχαν την ικανότητα να διαχειρίζονται σωστά τις καταστάσεις, πείθοντας ότι αυτοί σφύριξαν σωστά. 

4 είναι τα tips για να φθάσετε σε ένα τέτοιο επίπεδο:


Γίνε πιο ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Ριξε τον εγωισμό σου και και απλά αποδέξου τα υπέρ και τα κατά του χαρακτήρα σου. Κάνε προσπάθεια να υποστηρίζεις τον εαυτό σου σε κάθε κατάσταση και όχι, να σκύβεις το κεφάλι σου και να υποκύπτεις στις ορέξεις προπονητών και αθλητών.


Βγες out of the box

Είμαστε ρέφερις και σαφώς δεν θα είμαστε σε όλα τέλειοι. Μπορούμε όμως να γίνουμε συν τω χρόνω και με δουλειά. Μην κλείνεις την συνείδηση σου μόνο στις δικές σου οπτικές και ξεκινά να βλέπεις κάποια πράγματα και από άλλες πλευρές.

Δώσε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου

Ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει στα προβλήματα σου είσαι ΜΟΝΟ εσύ. Κανένας άλλος. Κανένας δεν θα σου λύσει απολύτως το πρόβλημα, γιατί δεν έχετε ακριβώς τον ίδιο τρόπο σκέψης. Άρα, κάντε καλόπιστη αυτοκριτική στον εαυτό σας και δώστε του μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

Άλλαξε τη ρουτίνα

Εντοπίζοντας τα προβλήματα προσπαθείστε να αλλάξετε την καθημερινή ρουτίνα. Προσθέστε περισσότερο εσωτερικό διάλογο, μιλήστε περισσότερο με τον εαυτό σας.   
4 tips για την εξέλιξη στη διαιτησία... Πως θα κάνεις καλύτερη τη ζωή σου μέσα στα παρκέ!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:42 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.