Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι: Καφές και Βουράκης έχουν βίους παράλληλους... (από την εξουσία στην διαιτητική αφάνεια και τη μοναξιά!!!)

Αυτό που συμβαίνει με τους Γκρίζους Λύκους δεν μπορώ να το διανοηθώ.

Βλέπει μπροστά


🎈🎈🎈 Είμαι εξωτερικός συνεργάτης και δεν γνωρίζω καλά τα πράγματα, αλλά διαπιστώνω ότι βλέπουν μπροστά. Και διαπιστώνω ότι οι περιπτώσεις Καφέ και Βουράκη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.


Επώνυμο

🎞🎞🎞 Ο Καφές έφθασε - δεν έφθασε στη Β' εθνική, όπως και ο Βουράκης. Και οι δύο δεν είχαν τη διαιτητική ικανότητα αλλά το επώνυμο. Ο Λαρισαίος είχε την τύχη να έχει αδελφό τον δήμαρχο Λάρισας, τον εκπαιδευτικό Χριστόδουλο Καφφέ, που έμεινε μια θητεία (1994-1998).  



Σύστησε

🎨🎨🎨 Ο δήμαρχος τον σύστησε στον Βασιλακόπουλο τον τότε άγνωστο διαιτητή. Και ο πρόεδρος της ΕΟΚ τον έκανε γνωστό στον διαιτητικό χώρο. 


Βαρύ επώνυμο 

🥇🥇🥇 Ο δεύτερος είχε την ευτυχία να έχει πατέρα μια από τις μεγαλύτερες διαιτητικές μορφές στο ποδόσφαιρο, τον αείμνηστο Βασίλη Βουράκη, ο οποίος μετέπειτα έγινε παράγοντας διαιτησίας και πολιτικός στην τοπική αυτοδιοίκηση. Επώνυμο βαρύ σαν ιστορία...


Γνώσεων

❤❤❤ Λόγω του γεγονότος αυτού μπήκε στην ΚΕΔ και όχι, βέβαια λόγω των γνώσεων και των ικανοτήτων του. Άλλωστε, ούτε ικανός ήταν διαιτητικά, ούτε έμπειρος αλλά ούτε είχε βρεθεί ξανά σε τέτοια θέση. 


Νέο πρόσωπο

🧡🧡🧡 Ο Βαγγέλης Λυμπεράτος - ως παλιά καραβάνα στο μπάσκετ και τα Πειραιώτικα - γνώριζε τον πατέρα του και ο Σήφης ήταν ένα νέο, άφθαρτο πρόσωπο με επώνυμο. 


Δεν τον γνώριζαν

💛💛💛 Και πάμε πρώτα στον Καφέ. Ο Βασιλακόπουλος τον πήρε από το χέρι και τον σύστησε στους διαιτητές. Ούτε οι Θεσσαλοί διαιτητές δεν τον γνώριζαν!!! 

Θυρωρός

💙💙💙 Πως το είχε πει ο Κατσιφάρας; Αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση Καφέ. Δεν τον γνώριζε κανείς στη διαιτησία πριν τον φέρει στην επιφάνεια ο πρόεδρος της ΕΟΚ. 


Κουρτίνα

🤎🤎🤎 Και οι Γκρίζοι Λύκοι άρχισαν να αποκαλύπτουν τα όσα έκανε ο Λαρισαίος πίσω από την κουρτίνα. Στράφηκε εναντίον του ανθρώπου που τον ανέσυρε στον αφρό. Κατέφυγε σε Εισαγγελείς και κατέθεσε αγωγές εις βάρος συναδέλφων του αλλά και εναντίον του μεγάλου ευεργέτη.  


Μοναξιά

🖤🖤🖤 Εξοστρακίστηκε και καταδικάστηκε ο Καφές στην απόλυτη διαιτητική μοναξιά και αφάνεια. Τώρα, ασχολείται με τον στίβο και αύριο με το μπριτζ. Οι διαιτητές όμως, του έχουν "γυρίσει την πλάτη" οριστικά και αμετάκλητα, όπως και στα διαιτητικά ορφανά που άφησε...


Γκρίζοι Λύκοι

💟💟💟 Όταν έφυγε, πλέον, έριξε αιχμές για τους Γκρίζους Λύκους και βεβαίως τους κατέκρινε. Γιατί; Διότι αποκάλυψαν όλα όσα γινόντουσαν πίσω από την κουρτίνα...  


Έκπτωτος πρόεδρος

💢💢💢 Τι σχέση έχει με τη διαιτησία και το μπάσκετ; Στέλνει που και που καμία επιστολή για να μας θυμίζει ότι κάποτε υπήρξε ο ένας και μοναδικός στην ιστορία της ΟΔΚΕ, έκπτωτος πρόεδρος.


Ανεπαρκής 

💥💥💥 Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Σήφη Βουράκη. Πριν γίνει προεδρεύων της ΚΕΔ δεν τον γνώριζε κανείς στη διαιτησία. Ομιλούμε πάντα ως διαιτητή και παράγοντα, μια και ο άνθρωπος ήταν ανεπαρκής ως ρεφ και στη συνέχεια ως παράγοντας διαιτησίας.  


Αφρός

👩👩👩 Και πάλι οι Γκρίζοι Λύκοι προέβλεψαν τι θα συμβεί στο μέλλον... Υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από τη θέση του μπροστά στην απίστευτη κατακραυγή και στράφηκε, με τη σειρά του, εναντίον του προέδρου που τον ανέσυρε από τον αφρό και τον στήριξε με "νύχια και με δόντια".


Ανεπαρκής

👨👨👨 Κι αυτός ο ανεπαρκής διαιτητής και παράγοντας στρέφεται ευθέως εναντίον του ΣΥΔΚΝΑ και της ΟΔΚΕ!!! Και τι λέει; Ότι ο Μπούσιας παρανόμησε, ανεβάζοντας διαιτητές χωρίς προστάζ... Κι αυτός με τη σειρά του θα προσφύγει σε Εισαγγελείς, όπως προανήγγειλε. 


Εξοστρακισμός 

💂‍♀️💂‍♀️💂‍♀️ Η τύχη του Σήφη του Βουράκη είναι η ίδια μ' αυτή του Καφέ. Εξοστρακισμός από το χώρο της διαιτησίας. Δεν χρειάζεται να τον τιμωρήσει ο ΣΥΔΚΝΑ για να καταδικαστεί σε απόλυτη διαιτητική μοναξιά και αφάνεια. Έχει καταδικάσει ήδη τον εαυτό του...


Ξενοδόχος

👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓 Η συντριπτική πλειονότητα των διαιτητών της νότιας Αττικής τον έχει ήδη, ξεχάσει. Μηδενικό ήταν το έργο του και είχε εναποθέσει τις ελπίδες του στον Πηλοϊδη. Μόνο που όλοι τους λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Γκρίζοι Λύκοι

🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ Όταν έφυγε, πλέον, έριξε αιχμές για τους Γκρίζους Λύκους και βεβαίως τους κατέκρινε. Γιατί; Διότι αποκάλυψαν όλα όσα γινόντουσαν πίσω από την κουρτίνα...  


Ιστορία

🙎‍♂️🙎‍♂️🙎‍♂️ Τι σχέση έχει με τη διαιτησία και το μπάσκετ; Στέλνει που και που καμία επιστολή για να μας θυμίζει ότι κάποτε υπήρξε προεδρεύων μιας ΚΕΔ, που παρήγαγε το χειρότερο δυνατό έργο. Με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από τη θέση του... 

Γυναίκες 

👩‍💼👩‍💼👩‍💼 Πλάκα - πλάκα, οι Καφές και Βουράκης την "πάτησαν" από διαιτητίνες. Δύο γυναίκες ήταν πίσω από το "ξεγύμνωμα" των δύο παραγόντων. Αυτές ήταν που ξεκίνησαν την αποδόμηση των δύο παραγόντων, που οι ιστορίες τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό...


Αρχή άνδρα δείκνυσι.

😀😀😀 Μεγάλο Σάββατο είναι σήμερα και ο Κύριος Γκρι σας εύχεται όλους Καλή Ανάσταση. Υγεία να έχουμε όλοι μας και να θυμόμαστε πάντα: Αρχή άνδρα δείκνυσι...

Ο Κύριος Γκρι: Καφές και Βουράκης έχουν βίους παράλληλους... (από την εξουσία στην διαιτητική αφάνεια και τη μοναξιά!!!) Reviewed by THE REFEREES on 12:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.