Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

8 καθημερινές συνήθειες που βελτιώνουν δραστικά τη ζωή του διαιτητή!!!

Κάθε διαιτητής, είτε ερασιτέχνης, είτε επαγγελματίας, πρέπει να δημιουργήσει τη ρουτίνα του, ώστε όλα να γίνονται αυτοματοποιημένα. 

Οι 8 καθημερινές συνήθειες που βελτιώνουν δραστικά τη ζωή του διαιτητή είναι: 




  • Διαλογισμός κάθε πρωί

Εστιάστε την προσοχή σας και  προσπαθήστε να ελέγχεται το μυαλό σας. Η μέθοδος αυτή σας βοηθάει να βρείτε την ηρεμία σας, κάτι που θα μπορεί να κάνετε και μετά από παιχνίδι. 




  • Τέντωμα κάθε πρωί

Μείνετε σε δράση. Πάρτε από έναν φυσιοθεραπευτή ασκήσεις για την σπονδυλική στήλη αλλά και τα άκρα και μείνετε ευκίνητοι. Μπορείτε να δανειστείτε και στάσεις από την γιόγκα. 


  • Εξάσκηση κανονισμών: Μία απάντηση ανά ημέρα

Κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο ανοίξτε το τετράδιο και απαντήστε σε μια δύσκολη ερώτηση από τους κανονισμούς διαιτησίας. Αυτή η συνήθεια μας βοηθά να κοιμηθούμε καλύτερα και σε πολύ πιο θετική κατάσταση.



  • Διαλειμματική νηστεία

Ξεκουράστε το έντερο και τα υπόλοιπα όργανα του σώματός σας. Μείνετε για τακτά χρονιά διαστήματα (16 ώρες) χωρίς φαγητό, αλλά μόνο με καφέ, τσάι και ανθρακούχο νερό. Περιορίστε το φαγητό σας στο 8ωρο. Καίει ο οργανισμός περισσότερο λίπος και είναι πιο εύκολη η απώλεια βάρους.



  • Κατέβασε ρυθμούς

Το να κατεβάσεις τους ρυθμούς ή να ζήσεις πιο αργά σημαίνει ότι ακούς το σώμα σου, σημαίνει να κοιμάσαι 8 ώρες τη νύχτα, σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναγκάζεις τον οργανισμό σου να ασκηθώ αν νοιώθεις κουρασμένος. Σημαίνει άρνηση να φτάσεις σε επίπεδο εξάντλησης.



  • Δες μια δύσκολη διαιτητική φάση κάθε μέρα 

Η παρακολούθηση δύσκολων φάσεων από αγώνες ευρωπαϊκούς διευρύνει τους ορίζοντες και ανοίγει το μυαλό μας. Υπάρχει πλούτος γνώσης εκεί έξω και όσο ασχολείσαι με τη διαιτησία, τόσο καλύτερος γίνεσαι.


  • Πίνε 500 ml νερού πριν πας για ύπνο και μετά το ξύπνημα

Το νερό το πρωί αυξάνει την απώλεια βάρους και βελτιώνει την ψυχική απόδοση. Δεδομένου ότι το σώμα μας χάνει νερό τακτικά (λόγω ιδρώτα, καφεΐνης, ούρων), πρέπει να αντισταθμίζουμε αυτές τις απώλειες για να αποφύγουμε την αφυδάτωση.



  • Ασκήσεις 30 λεπτών

Φροντίστε καθημερινά το σώμα σας. Το πιο σημαντικό είναι να κινείστε καθημερινά. Είναι καλό να πηγαίνετε στο γυμναστήριο για μια προπόνηση 30 λεπτών ή να τρέχετε καθημερινά έξω από το γυμναστήριο. 

8 καθημερινές συνήθειες που βελτιώνουν δραστικά τη ζωή του διαιτητή!!! Reviewed by THE REFEREES on 12:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.