Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βρέθηκε το λάθος στις χρεώσεις διαιτητών, κριτών, κομισάριων!!! (τι (δεν) πρέπει να κάνετε...)

Το αποκλειστικό θέμα που σας παρουσίασαν οι Γκρίζοι Λύκοι αναφορικά με τα χιλιάδες ευρώ που έλαβαν...
στα λόγια διαιτητές, κριτές και κομισάριοι οδεύει σταδιακά προς επίλυση. 

Το πρώτο δημοσίευμα υπό τον τίτλο ΣΟΚ: Ο ΕΣΑΚΕ χρέωσε χιλιάδες ευρώ διαιτητές-κριτές!!! (από 100 χιλιάρικα έλαβαν οι διαιτητές, κομισάριοι και από 20 οι κριτές...) ανέφερε το γεγονός και το δεύτερο είχε τον τίτλο Να μην κάνουν φορολογικές δηλώσεις διαιτητές, κομισάριοι, κριτές!!! (προσέξτε τι έχει συμβεί...)

Ο ΕΣΑΚΕ προς τιμή του κινητοποιήθηκε τάχιστα και μας απέστειλε ενημέρωση για το θέμα, που ανέφερε: Η θέση του ΕΣΑΚΕ στο αποκλειστικό ρεπορτάζ των Γκρίζων Λύκων: Από που προέρχεται το λάθος και η επικοινωνία με διαιτητές, κριτές...

Ο σύνδεσμος κριτών Αττικής δίνει συμβουλές στα μέλη του, κάτι που βεβαίως είναι για όλους τους εμπλεκόμενους. 

Αναλυτικά αναφέρει:

Όπως σας ενημερώσαμε με e-mail τη Μεγάλη Εβδομάδα, έχει παρουσιαστεί δυστυχώς το φαινόμενο της καταχώρησης στον κωδικό 309 της φορολογικής σας δήλωσης, λανθασμένα μεγάλο ή μηδενικό ποσό είσπραξης εργοσήμου. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τα ποσά 19.000 ευρώ, 77.696 ευρώ κ.λ.π.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, αφού είδαμε ότι αυτό συμβαίνει σε πανελλαδική κλίμακα σε κριτές, διαιτητές, κομισάριους που αμείβονται με εργόσημο, ενημερώσαμε τον ΕΣΑΚΕ, την ΟΔΚΕ και τους Συνδέσμους Κριτών που συνεργαζόμαστε.


Ο Απόστολος Τρίχας (φοροτεχνικός και Ταμίας του ΣΚΚΑ) προσπαθεί να βρει τρόπο επίλυσης για όλους του μέγιστου αυτού προβλήματος που παρουσιάστηκε.

Είναι ανάγκη εδώ, να σας ενημερώσουμε ότι την πρόθεσή του να βοηθήσει (αν χρειαστεί) στην επίλυση του θέματος δήλωσε και ο ΕΣΑΚΕ ο οποίος ανταποκρίθηκε και συνεργάστηκε άμεσα μαζί μας.

Από τη μέχρι στιγμής διερεύνηση, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το λάθος πιθανότατα οφείλεται στο τμήμα μηχανογράφησης του ΙΚΑ αφού από τον ενδεικτικό έλεγχο που έγινε με το ΙΚΑ Αμαρουσίου δεν προέκυψε λάθος. 


Έχει σταλεί e-mail σχετικά με το θέμα αυτό στη διοίκηση μηχανογράφησης και περιμένουμε την απάντησή τους.

Είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξει επαφή και με το TAXISnet, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ !!


Θα σας κρατάμε ενήμερους σε κάθε εξέλιξη.
Βρέθηκε το λάθος στις χρεώσεις διαιτητών, κριτών, κομισάριων!!! (τι (δεν) πρέπει να κάνετε...) Reviewed by THE REFEREES on 11:56 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.