Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι "φθηνές" δικαιολογίες περί δωρεάς των διαιτητών!!! (ευτυχώς δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι...)


Στο χωριό μου λένε ότι «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, σαράντα μέρες κοσκινίζει». Κοινώς, όποιος δεν θέλει να βάλει χρήματα στην ΟΔΚΕ για τη αγορά ενός αναπνευστήρα αναζητεί χιλιάδες δικαιολογίες, ώστε να μην το κάνει. 

Για ποιους λόγους;

  • Άλλοι γιατί έχουν άλλες προτεραιότητες αυτές τις ημέρες…
  • Άλλοι διότι, δεν συμπαθούν τα μέλη της ΟΔΚΕ…
  • Άλλοι επειδή σκέφτονται ενδόμυχα «Έλα τώρα, θα κάνω μάγκες τα μέλη της …ανύπαρκτης ΟΔΚΕ…»
  • Υπάρχουν βεβαίως κι άλλοι περισσότεροι, που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε.


Οι δωρεές στον Τύπο

Από την άλλη, διαβάζοντας στον Τύπο με πελώριους τίτλους διαπιστώνουμε:
Οι Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακοίνωσαν ότι προβαίνουν σε δωρεά ύψους 1.000.000 ευρώ… Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η Φράγκου και η ΙΟΝ κάλυψαν τα έξοδα να αναπτυχθούν 12 κλίνες στη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας. 

Ο Όμιλος Αποστολόπουλου διαθέτει ολόκληρη νοσηλευτική μονάδα, αυτήν του Περιστερίου, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έδωσε 500.000 ευρώ, η οικογένεια των Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελόπουλου 1.000.000 ευρώ… Και πολλοί – πολλοί άλλοι επιχειρηματίες που είδαμε να δίνουν χρήματα για τη δωρεά. Αλλά δεν είδαμε να αντιδρούν οι άλλοι επιχειρηματίες που δεν έδωσαν ή δεν αποκάλυψαν τα στοιχεία τους…

Η αποκάλυψη των Γκρίζων Λύκων

Από χθες που οι Γκρίζοι Λύκοι έγραψαν δύο – τρία ονόματα που κατέθεσαν χρήματα δέχθηκαν τόνους λάσπη από συγκεκριμένη μερίδα, που ούτως ή άλλως δεν θα έδιναν χρήματα στην ΟΔΚΕ. Γιατί πολύ απλά την απεχθάνεται, την πολεμάει και την θεωρεί ανύπαρκτη.

«Έπρεπε να τηρηθεί η ανωνυμία», είπαν και έγραψαν. Και εγώ τους απαντάω: Ευτυχώς έχουμε ακόμα δημοκρατία στην Ελλάδα και ο καθείς επιλέγει πως θέλει να εκφράζεται. Ο καθένας επιλέγει αν θέλει να είναι ανώνυμος ή όχι. 

Οι Μαρινάκης, Αγγελόπουλοι, Αποστολόπουλος και εκατοντάδες άλλοι ευεργέτες ανακοίνωσαν τη δωρεά τους: Και τα ονόματά τους και πόσα «έχωσαν» για τον κορονοϊό. Άλλοι ζήτησαν να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία τους κι άλλοι έκαναν τους …Κινέζους, αδιαφορώντας για τα όσα συμβαίνουν.
Είναι απόλυτα προσωπική επιλογή τι θα κάνει ο καθένας μας.

Να υπάρχει η ανωνυμία όταν ζητηθεί

Μάθαμε ότι δύο διαιτητές ζήτησαν από μέλη της ΟΔΚΕ να μείνουν μυστικά όλα τα ονόματα που θα στείλουν χρήματα για τον αναπνευστήρα!!! Προσοχή: Όχι μόνο τα δικά τους αλλά και των υπολοίπων που θα έβαζαν χρήματα για τη δωρεά των διαιτητών!!!

Τι λέτε, ρε μπαγάσηδες; Το δικό σας δεν θα αποκαλυφθεί αλλά δεν θα επιβάλλεις στον κάθε διαιτητή, στον κάθε φίλαθλο ή επιχειρηματία να μην το πράξει. Δημοκρατία έχουμε...


  • Πως θα εγγυηθεί η ΟΔΚΕ ότι δεν θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα αυτών που θέλουν να δημοσιοποιηθούν;    

     
     
  • Πως θα εγγυηθεί η ΟΔΚΕ να μην αποκαλυφθεί το όνομα και το ποσό σε κάποιον που έχει δώσει 200 ή 300 ή 1.000 ευρώ;


Όχι, ρε μάγκες «δεν είμαστε όλοι ίδιοι», όπως θα έλεγε και ο μοναδικός έκπτωτος πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές. Και κυρίως, δεν προσφέρουμε όλοι τα ίδια. Γι' αυτό και ο Καφφές βρίσκεται εκεί που βρίσκεται τώρα και εμείς εδώ.


Άρα, δεν θα μπούμε όλοι μας στο τρυπάκι της ανωνυμίας για να εξισωθούμε. Αυτοί που θα προσφέρουν σημαντικά και το θέλουν, θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους όχι μέσα από την ΟΔΚΕ αλλά μέσα από τους Γκρίζους Λύκους.

Αδιάφορο μου είναι τι θα κάνει η διοίκηση της ΟΔΚΕ. Αυτή ας κάνει τη δουλειά της και εγώ θα κάνω τη δουλειά μου. Όσο καλύτερα μπορώ και κυρίως, για ανθρώπους που το αξίζουν.

Η ανωνυμία εξισώνει άπαντες. Δεν θα μπουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Δεν θα γίνουμε όλοι παλικάρια... Αυτοί που θα συνεισφέρουν τον οβολό τους και δεν έχουμε πρόβλημα στη δημοσιοποίησή τους θα το πράξουμε. Προσωπικά δεδομένα δεν υπάρχουν στην προσφορά της κοινωνίας. 

Αντιθέτως, την ανωνυμία την θέλουν όσοι δεν βοηθούν και όσοι δεν συμπαθούν τα μέλη της ΟΔΚΕ. 

Μετά τιμής 
Μπάμπης Καραμανλής


ΥΓ1. Ας μου επιτρέψουν οι πολέμιοι - ανώνυμοι να τους πως ότι και εγώ θα συνεισφέρω στη σημαντική προσπάθεια της ΟΔΚΕ. Δίχως όρους και "μικρά γράμματα". Από το υστέρημά μου και όχι το περίσσευμα. Και κυρίως, από χρήματα που βγάζω εκτός διαιτησίας... 

ΥΓ2. Φαντάζομαι ότι δεν θα σπιλωθώ επειδή είπα τα στοιχεία μου.

ΥΓ3. Όταν συνηθίζεις να είσαι ανώνυμος στη διαιτησία, έτσι θέλεις να μείνεις και στη δωρεά...
Οι "φθηνές" δικαιολογίες περί δωρεάς των διαιτητών!!! (ευτυχώς δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι...) Reviewed by THE REFEREES on 11:01 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.