Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι σας στέλνει τις ευχές του μαζί με τις αποκαλύψεις...


Η πανδημία φαίνεται ότι έχει επηρεάσει κάποιους παράγοντες διαιτησίας, οι οποίοι έχουν αναστείλει τη δράση τους και προσπαθούν να βγουν αυτές τις ημέρες στον αφρό…

Κλήση για εξηγήσεις 

💂‍♀️💂‍♀️💂‍♀️ Η τελευταία ενημέρωση του Κυρίου Γκρι αναφέρει τις περιπτώσεις των Κώστα Κορομηλά και Τάσου Πηλοϊδη, οι οποίοι έχουν κληθεί για εξηγήσεις από την ΟΔΚΕ και τον ΣΥΔΚΝΑ αντίστοιχα.

Υπέρβαση ιεραρχίας

👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️ Οι δύο περιπτώσεις, βεβαίως και είναι διαφορετικές. Ο μεν Βολιώτης για τη συνέντευξη που έδωσε σε σάιτ οπαδών του Ηρακλή και ο δε – προσφάτως – Πειραιώτης για υπέρβαση ιεραρχίας.

Έργο

👩‍💻👩‍💻👩‍💻 Για να σας ενημερώσουμε, ο δεύτερος δίνει εξηγήσεις για δεύτερη φορά σε αρμόδια όργανα, μια και είχε περάσει και από την ΟΔΚΕ για την τηλεοπτική του παρουσία εις το Action, όπου μίλησε για το έργο που παράγει στη νότια Αττική (sic).

«Συγχωροχάρτι»

✌✌✌ Παλαιότερα για εξηγήσεις είχαν κληθεί και οι Φούφης, Σχινάς και Ζαβλανός λόγω συνεντεύξεων που έδωσαν και άδειας που δεν έλαβαν. Πήραν «συγχωροχάρτι», όμως, επειδή το έκαναν για πρώτη φορά.

Ξεχωριστό γεγονός

🙏🙏🙏 Στην περίπτωση του Κώστα Κορομηλά, ωστόσο, τα πράγματα είναι ξεχωριστά. Η διοίκηση της ομοσπονδίας, πλέον, καλεί ένα μέλος της ΚΕΔ και τον εθνικό καθηγητή διαιτησίας!!! Ουδέποτε στο παρελθόν είχε συμβεί παρόμοιο γεγονός.

Εξόδιος παρουσία

👎👎👎 Και σίγουρα, η κλήση του για εξηγήσεις είναι το θέμα της (Μεγάλης) Εβδομάδος. Ο Κώστας Κορομηλάς, ως όφειλε, δεν ενημέρωσε την ΟΔΚΕ για την εξόδιο τηλεοπτική παρουσία.

Παραδειγματισμός

✋✋✋ Όταν ζητάς από τους διαιτητές να ενημερώνουν, όταν τους καλείς για εξηγήσεις αν δεν το πράξουν, τότε πράττεις τα δέοντα και για τις βεντέτες. Προς συμμόρφωση και παραδειγματισμό.  

Καλό μάτι

👉👉👉 Για να τα λέμε όλα, ο εκλεκτός της ΕΟΚ δεν είδε την κίνηση της ΟΔΚΕ με καλό μάτι. Το θεώρησε, μάλλον, ως υποβιβασμό να καλείται για εξηγήσεις.

Παλλακίδα

👂👂👂 Ήταν τότε που ο φιλόσοφος Αριστοτέλης, ο οποίος κήρυττε εγκράτεια στην ηδονή και τη χαλιναγώγηση στις ερωτικές επιθυμίες, για να μην καταλήγει κάποιος να γίνεται δούλος των παθών του, εθεάθη στα τέσσερα να παριστάνει το… άλογο, ενώ η παλλακίδα του είχε περάσει… χαλινάρι και τον είχε…καβαλήσει.

Δάσκαλε

👊👊👊 Μπροστά εις τον κωμικόν του θεάματος μαθητής φέρεται να του είπε: «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…»

Γιουτούμπ

🎃🎃🎃 Ο Τάσος Πηλοϊδης, επίσης, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Ως υπάλληλος της ΕΣΚΑΝΑ θεώρησε ότι μπορεί να επιβάλλει στους διαιτητές του ΣΥΔΚΝΑ να μπουν στο δικό του γιουτούμπ, που λένε και οι γνωρίζοντες και να απαντήσουν στους κανονισμούς διαιτησίας.

Όλα πιθανά

🥽🥽🥽 Όταν στην Ελλάδα ο υπάλληλος μιας ένωσης μετατρέπεται ταυτόχρονα σε διαιτητή, υπεύθυνο διαιτησίας, μέλος της ΚΕΔ, παρατηρητή - αξιολογητή, δάσκαλο, μπλόγκερ, σύμβουλο υποψήφιων προέδρων, συνομιλητή παραγόντων ομάδων  κ.α., ε, καταλαβαίνετε ότι όλα είναι πιθανά σ’ αυτή τη ζωή.  

Non Call

💎💎💎 Ο Τάσος Πηλοϊδης εμπίπτει στην κατηγορία «αν θες να δοκιμάσεις τον χαρακτήρα κάποιου, δώσ’ του εξουσία», όπως είχε πει ο Αβραάμ Λίνκολν. Ως διαιτητής έμεινε στο μυαλό και την …καρδιά όλων με το non call σφύριγμα.

Σφύριγμα

🎨🎨🎨 Βγείτε στο δρόμο και ρωτήστε αν γνωρίζουν τον Τάσο Πηλοϊδη. Μόνο για ένα σφύριγμα θα τον θυμούνται. Για τίποτα άλλο.

Τάκιτο

🎢🎢🎢 Και για όσους γνωρίζουν τον Τάκιτο, έναν από τους πιο σημαντικούς Λατίνους ιστορικούς, θυμούνται τη φράση του «η εξουσία που αποκτήθηκε παράνομα, ποτέ δεν χρησιμοποιείται για το καλό των ανθρώπων»…

Αναπνευστήρα

🎡🎡🎡 Η ΟΔΚΕ προχώρησε σε μια σοβαρή πρωτοβουλία, αυτής της αγοράς αναπνευστήρα. Και αναμένει τους διαιτητές να βοηθήσουν στην αγορά της. Σε συνεργασία με τους συνδέσμους.

Οβολό

🎁🎁🎁 Για να γνωρίζετε από τους πρώτους που έσπευσαν να δώσουν τον οβολό τους από τους διαιτητές είναι οι Ηλίας Κορομηλάς, Αδριανός Παυλόπουλος, Γιάννης Τσίτουρας. O αριθμός λογαριασμού είναι 788002330001436 και IBAN GR 3601407880788002330001436.

Ονόματα

😀😀😀 Σε τακτά χρονικά διαστήματα ο Κύριος Γκρι θα αναγράφει ονόματα που δίνουν από το υστέρημά τους για έναν τόσο σοβαρό σκοπό. Και κανονικά η ΟΔΚΕ πρέπει δημοσίως να τα παρουσιάσει ώστε να τους ευχαριστήσει δημοσίως.

Καλή Ανάσταση

😑😑😑 Καλά να είμαστε, να μείνουμε Πάσχα στο σπίτι κι όταν με το καλό βγούμε να είμαστε υγιείς και ταπεινοί. Καλή Ανάσταση... 

Υστερόγραφο 1

😈😈😈 Οι "κεραίες" παραγόντων διαιτησίας έχουν πιάσει τις τελευταίες ημέρες πατέρα νεαρού διαιτητή να επιδίδεται σε βαθυστόχαστες αναλύσεις περί των διαιτητικών θεμάτων. Πατώντας τα πλήκτρα και δημοσιοποιώντας ανωνύμως... Έχουν γνώση οι φύλακες...

Υστερόγραφο 2

👀👀👀 Θα θέλαμε να δώσουμε μια συμβουλή: Τα δικαστήρια ανοίγουν Ιούνιο και ξανακλείνουν από τον Αύγουστο. Ο κίνδυνος παραγραφής εγκυμονεί... Κάντε κάτι...

Υστερόγραφο 3

😨😨😨 Ο κόσμος μετά τον κορονοϊό δεν θα είναι ο ίδιος. Το ίδιο και οι διαιτητές... 

Ο Κύριος Γκρι σας στέλνει τις ευχές του μαζί με τις αποκαλύψεις... Reviewed by THE REFEREES on 12:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.