Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Καλοθελητής: Ο ...βλαχοπαράγοντας της διαιτησίας, οι χαζές αναρτήσεις του Αλβανού και η παρουσία του Βασιλακόπουλου στο στοίχημα!!!

Μπορεί να έχουν ακόμα τα σημάδια από την καραντίνα, αλλά στο χώρο της διαιτησίας υπάρχει πρωτοφανής κινητικότητα...

Προσκήνιο

Μαθαίνω ότι υπήρξε πριν από λίγες ημέρες μια συνάντηση διαιτητών σε παραλιακό μέτωπο, με στόχο να συζητηθούν τα τεκταινόμενα αλλά και η επόμενη μέρα. Φαίνεται ότι οι ρεφς μπαίνουν δυνατά στο προσκήνιο...

Καταγγελίες

Έξαλλος έγινε, όπως μου ψιθύρισαν, στέλεχος της διαιτησίας με τις κινήσεις που έγιναν. Και προσπάθησε να πετάξει την ...μπάλα σε άλλο γήπεδο. "Δεν κοιτάτε που είχαμε καταγγελίες από διαιτητή για παράγοντα...", ανέφερε αλλά το "κόλπο" δεν έπιασε...

Δόλια

Το εν λόγω στέλεχος το ξέρουν απ' έξω κι ανακατωτά και γνωρίζουν τον τρόπο που λειτουργεί χρόνια τώρα. Δόλια και κουτοπονηρίστικα προς όφελος του. Το παραμυθάκι όμως έχει τελειώσει. Και πλέον, "ξεφουσκώνει" και στο τέλος το σκάσιμο θα είναι ηχηρό.

Φιλοδοξίες

Το πρόβλημα είναι ότι έχει πάρει στο λαιμό του και έτερο, με φιλοδοξίες, παράγοντα της διαιτησίας. Αν ο πρώτος δεν απεμπλακεί σύντομα, τότε η θέση του είναι αβέβαιη.

Μυθοπλασία

Τους "τρέλανε" πρόεδρος συνδέσμου!!! Τους έστειλε email και τους ανέφερε ότι θα προσφύγει δικαστικά κι αυτοί τι έκαναν; Βάζουν σήμανση περί μυθοπλασίας λες και είναι τηλεοπτική σειρά!!!

Γκατς

Τα γκατς ξαφνικά εξαφανίστηκαν!!! Εμφανίστηκαν σε άλλο μέρος του σώματος... Προς την πίσω πλευρά.

Μαρινέλα 

Ωραία το τραγουδούσε η Μαρινέλα: Μια γυναίκα σε φέρνει βόλτα και σ’ έχει κάνει να κλαις, και γελάνε μαζί σου όλοι οι άντρες στη (διαιτητική) γειτονιά. Α, ρε Τασούλη κρίμα τόσο ξεφτιλίκι... 

Διαδικασία 

Μόνο που τα πρωτότυπα κείμενα υπάρχουν και η διαδικασία έχει ξεκινήσει. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. 

Γελοιότητα

Πόσο βλάκας μπορεί να είναι ένας δημοσιογράφος!!! Πανηγυρίζει ότι ο Βασιλακόπουλος έρχεται τέταρτος σε στοιχηματική απόδοση... Μιλάμε για μέγιστη γελοιότητα.

Στοίχημα

Λοιπόν, για να καταλάβετε τώρα τι συμβαίνει. Το γεγονός ότι οι στοιχηματικές συμπεριλαμβάνουν στο στοίχημα και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο σημαίνει πολλά!!! Και η βαρύτητα είναι μεγάλη. 

Ρατσισμός

Η κυβέρνηση έκανε ένα νόμο που εμπεριέχει σαφέστατα ηλικιακό ρατσισμό, ώστε να "καθαρίσει" τον Βασιλακόπουλο. Αν δεν το έκανε, τότε ο Βασιλακόπουλος θα ήταν και πάλι πρόεδρος της ΕΟΚ, αν βέβαια και ο ίδιος το ήθελε. 

Εκλογές

Αλλά παρ' ότι ο Βασιλακόπουλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές της ΕΟΚ, οι στοιχηματικές εταιρίες τον συμπεριλαμβάνουν και του δίνουν απόδοση 12. Σας κάνει εντύπωση; Τον θέτουν ως υποψήφιο πρόεδρο παρ' ότι δεν έχει το δικαίωμα!!!

Παρκέ

Σκεφτείτε να παίζει στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ με το Λαύριο. 12 θα είναι η απόδοση για το Λαύριο, που όμως θα κατέβει να παίξει στο ΟΑΚΑ. Έχει δικαίωμα να πατήσει στο παρκέ και να βρεθεί απέναντι στον ΠΑΟ. Και βέβαια, να διεκδικήσει το ποσοστό του. 

Δυναμική

Ο Βασιλακόπουλος, όμως, παίρνει την ίδια απόδοση τη στιγμή που δεν έχει δικαίωμα να κατέλθει στις εκλογές!!! Σοβαροί θέλω να είσαστε τώρα. Ότι οι στοιχηματικές τον συμπεριλαμβάνουν στις αποδόσεις και του δίνουν 12 χωρίς να έχει δικαίωμα να θέσει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, υποψηφιότητα, ε, από μόνο του αυξάνει τη δυναμική.

Κούρσα

Και τι λένε οι στοιχηματικές; Ότι αν προσφύγει δικαστικά μπορεί να κερδίσει την υπόθεση και να κατέβει στις εκλογές. Αυτό είναι το μήνυμα των εταιριών. Δεν βγάζουν εκτός τον Βασιλακόπουλο από την κούρσα των εκλογών. 

Αποδόσεις

Σκεφτείτε, λοιπόν, να γίνει αγώνας ταχύτητας και ένας αθλητής να μην δηλώνει συμμετοχή, επειδή είναι τραυματίας. ΟΚ; Οι στοιχηματικές εταιρίες θα τον συμπεριλάβουν στις αποδόσεις; Όχι βέβαια...

Ποδαράκια

Τον Βασιλακόπουλο, όμως, τον έβαλαν και πήρε και μια πολύ καλή απόδοση. Κι αν τα καταφέρει να "ρίξει" το νόμο στο ΣτΕ, τότε τρεχάτε ποδάράκια μου... Και σκεφτείτε ότι δεν θέλει να ακούει για στοίχημα και στοιχηματικές εταιρίες... 

Αλβανός 

Ο Αλβανός έχει σαλέψει. Και τα έχει χάσει εντελώς. Αν νομίζει ότι με χαζές αναρτησούλες και με μπόλικη κουτοπονηριά μπορεί να επηρεάσει, μάλλον, δεν μας ξέρει καλά. Τώρα αρχίζουν τα ωραία και οι μεγάλες αποκαλύψεις. 

Ο Καλοθελητής: Ο ...βλαχοπαράγοντας της διαιτησίας, οι χαζές αναρτήσεις του Αλβανού και η παρουσία του Βασιλακόπουλου στο στοίχημα!!! Reviewed by THE REFEREES on 4:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.