Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Την Τετάρτη το νέο σεμινάριο του ΣΕΔΚΑ!!! (ποιος θα είναι ο υψηλός καλεσμένος...)

Την προσεχή Τετάρτη συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς ο ΣΕΔΚΑ το νέο επιμορφωτικό σεμινάριο μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο επίσημος καλεσμένος...
είναι ο εθνικός καθηγητής διαιτησίας, Γιώργος Τανατζής, ο οποίος θα μιλήσει στους Αθηναίους ρέφερις για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, ύστερα από απόφαση της ΟΔΚΕ. Ο Τανατζής θα μιλήσει και την Παρασκευή στους διαιτητές.


Ενημερώθηκε η διοίκηση του ΣΕΔΚΑ

Σήμερα ενημερώθηκε η διοίκηση του συνδέσμου της Αθήνας για την παρουσία του Κατερινιώτη, όπως βέβαια και οι υπεύθυνοι εκπαιδεύσεως του ΣΕΔΚΑ. Ο Γιώργος Τανατζής θα αναφερθεί στους κανονισμούς διαιτησίας και θα μεταφέρει στους ρεφς όλα όσα έχουν ειπωθεί στην ΦΙΜΠΑ.


Η διαιτητική επιτροπή της ΦΙΜΠΑ 

Ως γνωστό, ο Γιώργος Τανατζής τυγχάνει της εκτίμησης και της καθολικής αποδοχής των υπευθύνων της παγκόσμιας ομοσπονδίας, γι' αυτό και επικοινωνία είναι συνεχής και αμφίδρομη. Εν μέσω κορονοϊού ήταν ένας από τους 5 καθηγητές διαιτησίας από την Ευρώπη, όπου ανέλυσαν λάθη διαιτητών της ΦΙΜΠΑ και τα οποία θα παρουσιαστούν σ' αυτούς με κάθε λεπτομέρεια. 

Η παρουσία του Γιώργου Τανατζή θα προκαλέσει αίσθηση στο σύνδεσμο, με συνέπεια η παρουσία των διαιτητών να είναι αυξημένη. Μαζί με τον Ευρωλιγκαίο, Ηλία Κορομηλά, αλλά και τους υπεύθυνους διαιτησίας στο σύνδεσμο θα αναλύσουν λεπτομερώς κανονισμούς.  

  
Την Τετάρτη το νέο σεμινάριο του ΣΕΔΚΑ!!! (ποιος θα είναι ο υψηλός καλεσμένος...) Reviewed by THE REFEREES on 7:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.