Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νωρίτερα θα μπουν στο κλειστό γυμναστήριο παίκτες και προπονητές!!! (τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες...)

Παρ' ότι αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για αρχές Ιουνίου, μην εκπλαγείτε αν οι παίκτες και προπονητές μπουν στα κλειστά την ερχόμενη εβδομάδα!!!
Πληροφορίες από την ΓΓΑ αναφέρουν ότι Αυγενάκης, Μαυρωτάς προσανατολίζονται να ανοίξουν τα γήπεδα το αργότερο στις 25 του μήνα!!! Αρχικά χωρίς επαφή και μόνο με μπάλα και στη συνέχεια και με επαφή. 

Θεωρείται πιθανό οι παίκτες να μπουν στο κλειστό ακόμα και από Τρίτη, μια και τα κυβερνητικά στελέχη έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο αθλητισμός δεν μπορεί να παραμένει στον "πάγο". Μέχρι την Παρασκευή θα βγουν άλλωστε και τα μέτρα προστασίας στους αθλητικούς χώρους αλλά και το πρωτόκολλο για τις προπονήσεις. 

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) είχε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς άθλησης για την επανεκκίνηση του ελληνικού αθλητισμού την εποχή της πανδημίας COVID-19.

Εκεί ήταν και το μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, ο οποίος είναι μέλος του ΔΣ του ΕΟΔΥ και παράλληλα στην επιτροπή για το πρωτόκολλο στους αθλητικούς χώρους. 




Την αντιπροσωπεία του ΕΟΔΥ αποτελούσαν οι:  Άγγελος Παπανικολάου  (Καρδιολόγος, μέλος ΔΣ ΕΟΔΥ) Παρασκευή Τσώνου (Προϊσταμένη Τμ. Επιδημιολογίας και Πρόληψης Καρδιαγγειακών Νοσημάτων), Ελευθέριος Μπουρνουσούζης (Προϊστάμενος Τμ.Επιδημιολογίας και Πρόληψης Τραυματισμών). Την Επιστημονική Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, εκπροσώπησαν εκτός του κ. Μαυρωτά και οι ιατροί μέλη της:  Παναγιώτης Σκανδαλάκης (Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος ΕΣΚΑΝ), Αθανάσιος Τσακρής (Καθηγητής Μικροβιολογίας του ΕΚΠΑ, Επιστημονικός Συνεργάτης του Ε.Ο.Δ.Υ), Γεώργιος Μαρίνος (Διευθυντής Γενικής Ιατρικής Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ», Οδυσσέας Παξινός (Σμήναρχος, Ορθοπεδικός Χειρουργός Αθλίατρος «251 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ», καθώς και ο Κωνσταντίνος Χαλιορής (Οικονομολόγος, Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του «Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α.)»
Νωρίτερα θα μπουν στο κλειστό γυμναστήριο παίκτες και προπονητές!!! (τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες...) Reviewed by THE REFEREES on 9:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.