Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι νεκρές ζώνες στη διαιτησία!!! (πως τις εκμεταλλεύτηκε γνωστός παίκτης...)

Έτσι συμβαίνει συνήθως... Η αξία των έργων μετά θάνατον εκτοξεύονται σε δυσθεώρητα επίπεδα...

Περιζήτητο το βιβλίο του Μπράιαντ

Περιζήτητο είναι, μετά τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ σε δυστύχημα με ελικόπτερο, το αυτοβιογραφικό βιβλίο που είχε γράψει πριν από δύο χρόνια, με τίτλο:

"The Mamba Mentality: How I Play".


Τόσο στην Amazon όσο και στα Barnes & Noble εμφανίζεται έλλειψη διαθέσιμων αντιτύπων του βιβλίου, ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα και σε αρκετά βιβλιοπωλεία των ΗΠΑ. Διαβάσαμε πάντως, το βιβλίο του θρύλου του NBA και τι διαπιστώσαμε;

Η σχέση του Μπράιαντ με τη διαιτησία

Ότι είχε αναγάγει το μπάσκετ σε επιστήμη!!! Ο «Black Mamba» μίλησε και για το χώρο της διαιτησίας και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι εκμεταλλευόταν στο έπακρο της μηχανική της διαιτησίας!!!

Σε κάποιες 
από τις σελίδες του βιβλίου ανέφερε για την εμμονή του να κερδίζει οποιοδήποτε πλεονέκτημα μέσα στο παιχνίδι.

Έμαθε απ' έξω και ανακατωτά τους κανονισμούς διαιτησίας

Μελέτησε λεπτομερώς τους κανονισμούς διαιτησίας και κατάλαβε ότι κάθε διαιτητής ήταν υπεύθυνος για ένα συγκεκριμένο μέρος του γηπέδου, όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

"Ένας από τους κανόνες που έβλεπα σ' αυτό ήταν ότι κάθε διαιτητής έχει μια καθορισμένη περιοχή που ελέγχει", είπε και συνέχισε:
"Αυτό με βοήθησε να καταλάβω ότι υπάρχουν ορισμένες περιοχές στο παρκέ όπου οι διαιτητές δεν τις βλέπουν τόσο καλά λόγω θέσης. Κι αυτό ήταν πλεονέκτημα για μένα. 



Οι νεκρές ζώνες στο παρκέ

Δημιουργούνται "νεκρές ζώνες" στις περιοχές του παρκέ όπου δεν μπορούν να τις ελέγχουν πλήρως οι ρεφς. Έμαθα πού ήταν αυτές οι ζώνες και τις εκμεταλλεύτηκα"...
Οι νεκρές ζώνες στη διαιτησία!!! (πως τις εκμεταλλεύτηκε γνωστός παίκτης...) Reviewed by THE REFEREES on 7:26 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.