Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Καλοθελητής: Τα ερωτήματα που γεννιούνται από την κίνηση Αναστόπουλου!!! (πόσο σωστό είναι οι διαιτητές να πουσάρουν προέδρους...)

Η κίνηση του διεθνή διαιτητή Τάκη Αναστόπουλου να επιλέξει πρόεδρο προκάλεσε αίσθηση, διότι δεν συνηθίζεται...

Πρώτο ερώτημα


Η διαφορά, βέβαια, είναι ότι ο Αθηναίος δεν επίλεξε υποψήφιο πρόεδρο και κυρίως, ο Νίκος Ζήσης δεν θα συμμετέχει στις εκλογές της ΕΟΚ, αφού είναι εν ενεργεία παίκτης. Ωστόσο, εγείρονται ερωτήματα από την κίνηση του Αναστόπουλου, ο οποίος τυπικά "κρέμασε τη σφυρίχτρα" του στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του Προμηθέα.
Όπως θα διαβάσετε και στις δηλώσεις του στο Basketblog (πατήστε εδώ) ο έμπειρος δημοσιογράφος, Στέφανος Σύριγγας, τον χαρακτηρίζει ως "παλαίμαχο διαιτητή". Που πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα δοθεί παράταση στους διαιτητές που συμπλήρωναν φέτος τα 50 χρόνια τους. 

Όταν ο Αθηναίος χαρακτηρίζεται ως παλαίμαχος σημαίνει ότι ολοκλήρωσε ευδοκίμως την καριέρα του. 

Δεύτερο ερώτημα

Εκεί όπου συνάντησε τον Νίκο Ζήση και τον σφύριξε σε ένα ματς που παιζόταν ένα τρόπαιο. Και πολλοί θα αναρωτηθούν: Ποια ήταν τα σφυρίγματα του Αναστόπουλου στον Ζήση; Τον ευνόησε λόγω της προτίμησης που δείχνει στο πρόσωπό του;

Τρίτο ερώτημα

Ένα άλλο κομμάτι, που είναι και επικαιρότητας, εστιάζεται στο αν πήρε ή όχι άδεια από την ΟΔΚΕ για να μιλήσει σε ΜΜΕ. Τυπικά άπαντες πρέπει να παίρνουν άδεια και φανταζόμαστε ότι και ο διεθνής ρεφ ζήτησε και πήρε. Διαφορετικά θα ήταν ασέβεια προς την ομοσπονδία και μάλιστα, από έναν διαιτητή που η ΟΔΚΕ "έβαλε τα στήθια" της μπροστά μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν εις βάρος του πριν από ένα χρόνο. 

Τελικά είναι σωστό οι διαιτητές να πουσάρουν προέδρους; Και δεν μιλάμε για την περίπτωση Αναστόπουλου, καθώς εξαιρείται λόγω του γεγονότος ότι ο Ζήσης δεν μπορεί να κατέβει στις εκλογές. 

Είναι σωστό διαιτητές να συμμετέχουν σε τραπέζια ...εργασίας με υποψήφιους προέδρους για να προετοιμάζουν την επόμενη μέρα;
Ο Καλοθελητής: Τα ερωτήματα που γεννιούνται από την κίνηση Αναστόπουλου!!! (πόσο σωστό είναι οι διαιτητές να πουσάρουν προέδρους...) Reviewed by THE REFEREES on 9:12 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.