Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ετοιμάζει την απολογία του ο Κώστας Κορομηλάς για την πειθαρχική της ΟΔΚΕ!!! (τι θα λέει...)

Στο πρώτο στάδιο της σύνταξης της απολογίας του βρίσκεται ο Κώστας Κορομηλάς, ο οποίος καλείται από την ΟΔΚΕ να δικαιολογήσει...
τον χαρακτηρισμό "απαράδεκτη", που έδωσε στην επιστολή της ομοσπονδίας. Η οποία ζητούσε να μάθει για ποιο λόγο δεν ενημέρωσε τη διοίκηση για τη συνέντευξη που παραχώρησε σε σάιτ οπαδών του Ηρακλή!!!


Οι συζητήσεις ΟΔΚΕ-Κορομηλά

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από εκείνη την ημέρα οι τηλεφωνικές συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών ήταν πολλές, άλλοτε σε κλίμα συναίνεσης κι άλλοτε παροξυσμού... Προφανώς, το μέλος της ΚΕΔ θεωρεί ως υποτιμητικό να τον καλεί η ΟΔΚΕ για εξηγήσεις αναφορικά με τη συνέντευξη, διότι καταλαμβάνει ένα ισχυρό και υψηλό αξίωμα.


Ισονομία και ισοπολιτεία στο χώρο της διαιτησίας

Από την άλλη, οι παράγοντες της ΟΔΚΕ μιλούν για ισονομία και ισοπολιτεία και ότι όποιος διαιτητής κάνει δηλώσεις και δίνει συνεντεύξεις, όπου ψηλά κι αν βρίσκεται, οφείλει να ενημερώνει το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο της διαιτησίας. Οι ενέργειες που υποτιμούν ή υποβαθμίζουν τον θεσμό, σίγουρα, είναι κατακριτέες και πρέπει να τιμωρούνται. 


Θέτει επιχειρήματα ο Κορομηλάς

Ο Κορομηλάς ανέφερε ότι ζήτησε και πήρε άδεια, αλλά όχι από την ΟΔΚΕ, κάτι όμως που αφήνει παγερά αδιάφορα τα μέλη. Διότι, η άδεια λαμβάνεται αποκλειστικά και μόνο από την ομοσπονδία. Έτσι, λίαν συντόμως ο Κώστας Κορομηλάς θα απολογηθεί για τη στάση του και θα προσπαθήσει να θέσει τα επιχειρήματά του γι' αυτή και μόνο την συμπεριφορά.      
Ετοιμάζει την απολογία του ο Κώστας Κορομηλάς για την πειθαρχική της ΟΔΚΕ!!! (τι θα λέει...) Reviewed by THE REFEREES on 8:55 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.