Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η παρέμβαση Έλληνα διεθνή διαιτητή για τις εκλογές της ΕΟΚ: "Αυτός είναι ο καλύτερος πρόεδρος..."

Η κίνηση του διαιτητή ήταν απρόβλεπτη και προκάλεσε αίσθηση στο χώρο του μπάσκετ...
αφού δεν συνηθίζεται διαιτητής που μέχρι πρότινος σφύριζε σε ματς της Α1 να εκφράζει την άποψή του για τις εκλογές της ΕΟΚ. Κι όμως συνέβη...

Τον Ζήση επίλεξε ο Αναστόπουλος!!!

Ο Τάκης Αναστόπουλος έδειξε τον Νίκο Ζήση, τον παίκτη τον οποίο σφύριξε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας μαζί με τους Σχινά και Καρακατσούνη. Τον οποίο που σήκωσε την κούπα απέναντι στον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο.

Ο Αθηναίος ρεφ μίλησε στο Basketblog και στον Στέφανο Σύριγγα και εξέφρασε την άποψή του ότι ο Ζήσης είναι ο ιδανικός υποψήφιος, αλλά διευκρινίστηκε ότι δεν θα αποχωρήσει από τα παρκέ καθώς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για τη νέα σεζόν.

Ιδανικό πρόσωπο για την ΕΟΚ

"Για μένα ο Νίκος Ζήσης θα ήταν το ιδανικό πρόσωπο για την επόμενη μέρα της ΕΟΚ", είπε ο Αναστόπουλος και συνέχισε: "Ξέρω βέβαια, ότι θα παίξει μπάσκετ ένα χρόνο ακόμα. Είναι όμως, ένας αθλητής πρότυπο για όλους. 

Η κουμπαριά Σπανούλη, Ζήση

Δεν μπήκε ποτέ σε αντιπαραθέσεις για να εξυπηρετήσει κάποιους σκοπούς. Έχει ιδανική σχέση με τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη, με τον οποίο βέβαια είναι αδελφικοί φίλοι και κουμπάροι, με τον Μπουρούση. Δεν είχε ποτέ κόντρα με την ΕΟΚ.

Εκτιμούν όλοι τον Ζήση

Κανείς δεν έχει πει ποτέ κακή κουβέντα γι’ αυτόν. Είναι μια τεράστια μπασκετική φυσιογνωμία με μια τεράστια καριέρα εντός και εκτός της Ελλάδας. Είναι ένας άνθρωπος με σπουδαία προσωπικότητα που τον σέβονται και τον εκτιμούν όλοι. Μπορεί να ενώσει το μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα".
Η παρέμβαση Έλληνα διεθνή διαιτητή για τις εκλογές της ΕΟΚ: "Αυτός είναι ο καλύτερος πρόεδρος..." Reviewed by THE REFEREES on 8:42 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.