Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ανέφικτες οι δηλώσεις στο μητρώο αθλητικών συλλόγων!!! (οι παράγοντες σηκώνουν τα χέρια ψηλά...)

Μέχρι τις 5 Ιουνίου έχει θέσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ως τελεσίγραφο για την εγγραφή στην πλατφόρμα των αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ.
Μόνο που θεωρείται αρκετά δύσκολο να συμβεί, διότι η ΓΓΑ θέλει τη... μάνα και τον πατέρα της. Σε λογιστικό και δικηγορικό γραφείο πρέπει να πάει το σωματείο για να συμπληρώσει ό,τι ζητάει η ΓΓΑ και βέβαια να πληρώσει για να το κάνει. 

Τι ακριβώς θέλει; 


Πέρα από τα καθιερωμένα (Δημιουργία λογαριασμού για Αθλητικό Σωματείο, Είσοδος στην πλατφόρμα και Επαναφορά του κωδικού πρόσβασής του), καταχωρεί μία ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που αποτελεί και το e-mail επικοινωνίας του σωματείου και συπληρώνει τον μοναδικό τετραψήφιο κωδικό Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης που διατηρεί στη ΓΓΑ (π.χ. ΑΑ01). Σε περίπτωση που Αθλητικό Σωματείο δεν διαθέτει τον τετραψήφιο Κωδικό Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης υποβάλλει σχετική αίτηση στη ΓΓΑ, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία. 

Και πάμε παρακάτω: Μετά την είσοδό του στο σύστημα, το Σωματείο υποβάλει την αίτηση προεγγραφής άπαξ και δηλώνει:


• Στοιχεία Φορέα
• Στοιχεία Δ.Σ.
• Οικονομικά στοιχεία
• Αθλητική δραστηριότητα

Καταστατικό και εγγεγραμμένα μέλη 

Στα στοιχεία του Φορέα συμπληρώνει το ΑΦΜ του μαζί με το αποδεικτικό του σε μορφή pdf, το έτος ίδρυσης του Σωματείου και τους αριθμούς των εγγεγραμμένων και ενεργών μελών που αφορούν φυσικά πρόσωπα. Συμπληρώνει τον αριθμό και την ημερομηνία της απόφασης, το πρωτοδικείο στο οποίο έγινε η καταχώρηση και επισυνάπτει το αρχείο του ιδρυτικού του καταστατικού σε μορφή pdf. Αν υπάρχουν τροποποιήσεις στο καταστατικό, τότε το Σωματείο καταχωρεί την ημερομηνία έκδοσης του τελευταίου τροποποιημένου καταστατικού και επισυνάπτει το τελευταίο τροποποιημένο καταστατικό σε μορφή pdf... Το πιστοποιητικό μεταβολών, δε, πρέπει να έχει εκδοθεί εντός τελευταίου τριμήνου.

Θεώρηση και τήρηση βιβλίων

Το σωματείο καταχωρεί τον/τους ΚΑΔ που κατέχει και επισυνάπτει πρόσφατη βεβαίωση για τη θεώρηση και την τήρηση βιβλίων, η οποία θα πρέπει να έχει εκδοθεί εντός τριμήνου, από την οικεία Περιφέρεια. Στη συνέχεια επιλέγει από την σχετική λίστα τα θεωρημένα βιβλία που τηρεί (π.χ. βιβλίο μητρώου μελών).

Αν είναι φορολογικά/ασφαλιστικά ενήμερο και οι δικαστικές εκκρεμότητες

Μετά επιλέγει και συμπληρώνει τα στοιχεία έδρας του(περιφέρεια, περιφερειακή ενότητα, δήμο, διεύθυνση και τηλέφωνο). Αντίστοιχα καταχωρεί την ιστοσελίδα του, αν διαθέτει και προσθέτει κι άλλες πληροφορίες, όπως αν διατηρεί ηλεκτρονικό μητρώο αθλητών, αν είναι φορολογικά/ασφαλιστικά ενήμερο, αν υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες και τέλος συμπληρώνει τον ενεργό λογαριασμό ΙΒΑΝ που διαθέτει το Σωματείο. Στην περίπτωση δικαστικών εκκρεμοτήτων δίνονται περαιτέρω διευκρινίσεις.

Καταχωρεί τα στοιχεία του προέδρου (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο και e-mail), των μελών και πληροφορίες για την τελευταία εκλογική γενική συνέλευση, (ημερομηνία και πρακτικό). Στη συνέχεια επισυνάπτει σε μορφή pdf πρακτικό της συγκρότησης του τελευταίου Δ.Σ. και την ημερομηνία αυτού. Τέλος καταχωρεί την ημερομηνία λήξης της θητείας του Δ.Σ.

Οι προϋπολογισμοί και απολογισμοί

Ένα ακόμα δύσκολο στοιχείο είναι οι προϋπολογισμοί και απολογισμοί. Επισυνάπτει το έγγραφο σε μορφή pdf του προϋπολογισμού 2020 που κατέθεσε στην περιφέρεια και καταχωρεί το συνολικό ποσό εσόδων και εξόδων του καθώς και μια ανάλυση αυτών σε επιμέρους ποσά, στο βαθμό που το αφορά. Το άθροισμα των επιμέρους ποσών πρέπει να είναι ίσο με το συνολικό ποσό που έχει δηλωθεί παραπάνω.

Επισυνάπτει το έγγραφο σε μορφή pdf του απολογισμού 2019 που κατέθεσε στην περιφέρεια και καταχωρεί το συνολικό ποσό εσόδων και εξόδων του καθώς και μια ανάλυση αυτών σε επιμέρους ποσά, στο βαθμό που το αφορά. Το άθροισμα των επιμέρους ποσών πρέπει να είναι ίσο με το συνολικό ποσό που έχει δηλωθεί παραπάνω. Επίσης και το έντυπο Ν Οικονομικού Έτους 2019.

Καταχώρηση αθλήματος

Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι: Το Σωματείο καταχωρεί όλα τα αθλήματα τα οποία καλλιεργεί. Αφού προβεί στην επιλογή “Καταχώρηση αθλήματος” εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο στο οποίο το Σωματείο συμπληρώνει τα σχετικά πεδία ανά άθλημα, όπου επιλέγει – ανά άθλημα που καλλιεργεί -αν έχει εγγραφεί στην οικεία Αθλητική Ομοσπονδία και αν έχει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την ΓΓΑ. Στην περίπτωση των ΑμεΑ επιλέγει για άθλημα την αντίστοιχη Ομοσπονδία ή το Σωματείο.

Αναγγελία Πρόσληψης του είτε το Συμφωνητικό Εργασίας κόουτς

Επιλέγει τον/τους προπονητές του ανά άθλημα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Η επιλογή του προπονητή γίνεται είτε με την εισαγωγή του κωδικού μητρώου ή το επώνυμο του προπονητή με τον οποίο είναι καταχωρημένος στο μητρώο της ΓΓΑ. Στην συνέχεια για τον κάθε προπονητή το Σωματείο επισυνάπτει σε μορφή pdf είτε την Αναγγελία Πρόσληψης του είτε το Συμφωνητικό Εργασίας, όπως αναρτάται στο taxisnet.

Αθλητές και εγκαταστάσεις

Το Σωματείο καταχωρεί το πλήθος των αθλητών του ανά Ηλικιακή Κατηγορία, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αλλά και και τις αθλητικές του εγκαταστάσεις ανά άθλημα, επιλέγοντας τον τύπο της εγκατάστασης (π.χ. Ιδιωτική) και τον τρόπο παραχώρησής της (π.χ., Ιδιόκτητη). Στη συνέχεια καταχωρεί την επωνυμία αυτής, το ΑΦΜ του Ιδιοκτήτη και επισυνάπτει σε μορφή pdf το σχετικό δικαιολογητικό (π.χ. μισθωτήριο / παραχωρητήριο).

Αν όλα αυτά σας φαίνονται εύκολα, ε, εμείς είμαστε οι κακοπροαίρετοι...

Ανέφικτες οι δηλώσεις στο μητρώο αθλητικών συλλόγων!!! (οι παράγοντες σηκώνουν τα χέρια ψηλά...) Reviewed by THE REFEREES on 10:13 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.