Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ασφυκτικό πρέσινγκ παραγόντων στον Mr Bread Factory!!! (του ζητούν να αναλάβει εν λευκώ μεγάλη ομάδα...)

Οι ώρες είναι δύσκολες για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς τα σημάδια του κορονοϊού είναι εμφανή και μάλλον, ανατριχιαστικά...

Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε το Bread Factory


Μια από τις εταιρίες που στάθηκαν και στέκονται στο ύψος των περιστάσεων είναι σίγουρα, το Bread Factory, που πρόσφερε και προσφέρει ενεργά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και τις τοπικές κοινωνίες. 


Πιέσεις στον Ηλία Πετρόπουλο από μεγάλη ομάδα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες ο Mr Bread Factory ή κατά κόσμον Ηλίας Πετρόπουλος, πιέζεται ασφυκτικά από ιθύνοντες μεγάλης ομάδας να την αναλάβει εν λευκώ για τα επόμενα χρόνια. Και μεταξύ μας, το σκέφτεται αρκετά. Ο επιχειρηματίας είχε συμβάλει, μαζί με τον αδελφό του Κώστα, τα μέγιστα για την κορυφαία πορεία του Αθηναϊκού, ενώ βοήθησε την Ελευθερία Μοσχάτου να υλοποιήσει τα όνειρά της στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. 

Παράλληλα, την χρονιά που ολοκληρώθηκε βοήθησε σημαντικά και το Μαρούσι στην προσπάθεια που κατέλαβε να λάβει το εισιτήριο για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.


Τώρα, όπως λένε οι πληροφορίες, σκέφτεται να αναμιχθεί ενεργά με το ανδρικό μπάσκετ και δη υψηλού ενδιαφέροντος.  

Δέκα καταστήματα σε όλην την Αττική έχει ανοίξει η γνωστή αλυσίδα και σύντομα θα ξεκινήσει και στην περιφέρεια, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε εξαγορές. 

Ασφυκτικό πρέσινγκ παραγόντων στον Mr Bread Factory!!! (του ζητούν να αναλάβει εν λευκώ μεγάλη ομάδα...) Reviewed by THE REFEREES on 3:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.