Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αλλάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς μεγάλης ΚΑΕ!!! (σοβαρός επιχειρηματίας αναλαμβάνει το τιμόνι...)

Ο Κορονοϊός και όχι μόνο, φέρνει αλλαγές παγκοσμίως. Δεν μπορεί άλλωστε να μην συμβεί και στο ελληνικό μπάσκετ...
που έχει μεγάλα προβλήματα από την πανδημία. Οι συνέπειες θα είναι σημαντικές, έστω κι αν προσπαθούν οι παράγοντες των ΚΑΕ να τις αποκρύψουν με αύξηση μπάτζετ και χιλιάδες ευρώ που θα δίνονται στον ΕΣΑΚΕ

Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι ο κορονοϊός θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξανακτιστεί το μπάσκετ

Αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος σε ΚΑΕ

Μια από τις μεγάλες ΚΑΕ οσονούπω αλλάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς αλλά όχι, λόγω κορονοϊού!!! Είναι μια κίνηση που θα συζητηθεί έντονα, καθώς το πρόσωπο που θα ηγηθεί είναι αφενός έμπειρο και πρωτοκλασάτο και αφετέρου, με οικονομική επιφάνεια.

Η αλλαγή του ιδιοκτησιακού δεν θα συμβεί λόγω κορονοϊού ή της οικονομικής κρίσης, μια και ο προηγούμενος ηγέτης δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. 


Πρόσθετη δυναμική η ΚΑΕ

Στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία και ο επιχειρηματίας θα αναλάβει την ΚΑΕ. Το οποίο θα προσδώσει πρόσθετη δυναμική ενόψει του νέου πρωταθλήματος, σε βαθμό που ο στόχος θα είναι το παραπάνω βήμα.

Ο πήχης, δηλαδή, θα ανέβει ακόμα περισσότερο...



Μέχρι στιγμής οι εμπλεκόμενοι στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος κινούνται με μυστικότητα έχοντας στόχο να ολοκληρωθεί εντός του Ιουνίου.  

Αλλάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς μεγάλης ΚΑΕ!!! (σοβαρός επιχειρηματίας αναλαμβάνει το τιμόνι...) Reviewed by THE REFEREES on 3:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.