Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Καίγεται" το σενάριο της wild card για την Α1!!! (τι γίνεται με τον Ολυμπιακό...)

Τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται μια προσπάθεια να τεθεί επί τάπητος το θέμα της wild card για μια θέση στην Α1...
Με δεδομένο ότι ο Χαρίλαος Τρικούπης βρίσκεται αγωνιστικά και με τα δύο πόδια στην Α1, κάποιοι έθεσαν ζήτημα επιστροφής του Ολυμπιακού. Αλλά ουδέποτε οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι... Δεν έχουν πάρει επίσημα θέση αν θέλουν ή όχι να βρεθούν στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Ολυμπιακός καταλαμβάνει την 6η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, πίσω από τον Χαρίλαο, τον Διαγόρα, το Ψυχικό, τον Απόλλωνα Πατρών και την Καρδίτσα, άρα είναι εκτός πλέι οφς. Και κυρίως, ο κανονισμός δεν προβλέπει η ΕΟΚ να του κάνει πρόταση. 


Ως εκ τούτου η λύση είναι μία: Wild card...


Λέγεται ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας οι Αγγελόπουλοι πείστηκαν να ανεβάσουν και πάλι τον Ολυμπιακό στην Α1 αφού:


  • Δεν έχουν τα ίδια οικονομικά προβλήματα, όπως πριν από ένα χρόνο ακριβώς... Κάτι που τους οδήγησε να λάβουν και την απόφαση του υποβιβασμού.

  • Οι παίκτες δεν θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό μόνο για ένα παιχνίδι την εβδομάδα, αυτό της Ευρωλίγκα.

  • Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει το ματς της Α1, ώστε να διορθώσει τυχόν αγωνιστικά προβλήματα που παρουσιάζονται στην Ευρωλίγκα.

  • Η Ευρωλίγκα μέχρι τώρα άφηνε τους ιδιοκτήτες των ομάδων να επενδύουν από ίδια κεφάλαια μέχρι και το 65% του μπάτζετ και το υπόλοιπο (35%) καλυπτόταν από εμπορικά δικαιώματα, έσοδα από μεταγραφές και εισιτήρια. Τα ποσοστά θα αλλάξουν δραστικά από την περίοδο 2022-2023, όπου οι πρόεδροι θα έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν μόνο το 40% του μπάτζετ!!!

  • Τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, άρα χάνεται ένα μεγάλο έσοδο.

Αποτέλεσμα είναι οι Αγγελόπουλο να το ξανασυζητούν ψιθυριστά, όμως, το καίριο ζήτημα είναι το πως θα συμβεί. Τα πλέι οφς της Α2 δεν θα διεξαχθούν και η μόνη λύση είναι να δοθεί wild card. Όμως, πολλοί είναι διχασμένοι αν θα πρέπει να δοθεί ή όχι. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια σωματεία βλέπουν με καλό μάτι την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1, ώστε να αυξήσουν τα έσοδά τους, όμως, ο ΠΑΟ δεν θέλει να ακούει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Κι αυτό διότι, θεωρεί ότι οι ενέργειες του ΟΣΠΦ δυσφήμισαν το πρωτάθλημα και ότι η απόφαση για τον υποβιβασμό συνέβη αναίτια. 


Η ΕΟΚ, από την άλλη, σκέφτεται ότι σωματεία θα διαμαρτυρηθούν για την wild card. Παράλληλα, δεν υπάρχει επίσημο αίτημα του Ολυμπιακού για την άνοδο στην Α1. Το θέμα λοιπόν, φαίνεται να "καίγεται"...




"Καίγεται" το σενάριο της wild card για την Α1!!! (τι γίνεται με τον Ολυμπιακό...) Reviewed by THE REFEREES on 2:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.